Τρίτη 16 Απριλίου 2013

H Tουρκία προκαλεί: Η Ελλάδα θα πουλήσει ακόμα και τη θάλασσα...



Η τουρκική εφημερίδα Turkiye κυκλοφορεί με τον τίτλο Aντίδραση στις ιδιωτικοποιήσεις, η Ελλάδα μπορεί να πουλήσει ακόμα και τη θάλασσα.
Συγκεκριμένα, γράφει ότι η Ελλάδα που επιτάχυνε τις ιδιωτικοποιήσεις για να...
αυξήσει τα έσοδά της, ξεκίνησε το χρονοδιάγραμμα για την πώληση λιμένων και μαρίνων.

Το ΚΚΕ -γράφει- αντιδρά έντονα στις ιδιωτικοποιήσεις και είπε ότι σε περίπτωση που δεν αντιταχθεί ο λαός, η κυβέρνηση θα πουλήσει ακόμα και τη θάλασσα. Σημειώνεται επίσης ότι ενώ συνεχίζονται οι επικρίσεις, η Επιτροπή Ιδιωτικοποιήσεων άναψε το πράσινο φως για να ξεκινήσει διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση 23 μικρών λιμένων και μαρίνων.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Haberturk με τον τίτλο «Θα πουλήσουν ακόμα και τη θάλασσα».

Η Aksam έχει τον τίτλο «Εξοργισμένοι οι Ελληνες Κομμουνιστές. Αν το επιτρέψουμε θα πουλήσουν ακόμα και τη θάλασσα», ενώ η Yeni Safak γράφει «Φεύγουν τα λιμάνια και οι μαρίνες του γείτονα».

Στο θέμα αναφέρεται ανταπόκριση από την Αθήνα στη Milliyet με τίτλο «Δημοκρατία της μπανανίας η Ελλάδα». Στην ανταπόκριση γράφει ότι η απόφαση της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση λιμένων και μαρίνων, εξόργισε την αντιπολίτευση. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην αντίδραση του ΚΚΕ . Επίσης απαριθμεί τα λιμάνια και τις μαρίνες που θα ιδιωτικοποιηθούν αστραπιαία.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: