Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Μαύρη ημέρα για την ΑΕΚ

Μαύρη ημέρα για την ΑΕΚ
Τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της ζει τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ, μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης κόντρα στον Πανθρακικό, εξ’ αιτίας της εισβολής των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.
Ήταν το 87' της συνάντηση του Ολυμπιακού Σταδίου, όταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος του Πανθρακικού, σέντραρε από αριστερά προς την περιοχή και ο στόπερ της ΑΕΚ, Μαυρουδής Μπουγαϊδης, με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Την αμέσως επόμενη στιγμή, εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και επικράτησε πανδαιμόνιο.
Το θρίλερ της οριστικής διακοπής
Αμέσως μετά την εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, ακολούθησε ένα πραγματικό θρίλερ διαβουλεύσεων και αποφάσεων με τον διαιτητή της συνάντησης κ. Τριτσώνη, να αποφασίζει τελικά την οριστική διακοπή του αγώνα, βάζοντας ταφόπλακα στην ΑΕΚ η οποία κατά τα φαινόμενα, δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό στην Β’ εθνική.
Οι άνθρωποι της «Ένωσης», επί μια ώρα προσπαθούσαν να πείσουν τον κ. Τριτσώνη να συνεχίσει και να τελειώσει το παιχνίδι, ωστόσο ο διαιτητής ενώ αμφιταλαντεύτηκε αρκετά, δεν συναίνεσε, και η ομάδα του Πανθρακικού αποχώρησε.
Πλέον το ενδιαφέρον για την ΑΕΚ στρέφεται στον Αθλητικό δικαστή και στο αν θα κατοχυρωθεί ο αγώνας στα χαρτιά υπέρ του Πανθρακικού με υπαιτιότητα της «Ένωσης», γεγονός που θα σημαίνει μηδενισμό και -3 βαθμούς από αυτό το πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο, άρα και υποβιβασμό στην Football League.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: