Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μιλά στο gazzetta για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, τα συνθήματα σε βάρος του Μαρινάκη και την επόμενη μέρα.
 
Ο ΚΟΡΙΟΣΑρχηγός!
Λίγες ώρες μετά τη λήξη του ντέρμπι, όταν ενημερώθηκε για όσα ακούστηκαν από τις εξέδρες στο Καραϊσκάκη, ο Αριέλ Ιμπαγάσα θέλησε να μιλήσει για τις αντιδράσεις και τα συνθήματα σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο “Κάνιο”, που έγινε και χθες σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού, που ζητούσαν την είσοδό του στο τερέν, μιλά στο gazzetta για την ευθύνη των ποδοσφαιριστών για την εικόνα που παρουσίασε ο Πρωταθλητής στο ντέρμπι και για την ανάγκη να προχωρήσει ο Ολυμπιακός ενωμένος με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

“Επειδή ακόμη τα ελληνικά μου δεν είναι τόσο καλά, σήμερα ενημερώθηκα ότι χθες στο γήπεδο ακούστηκαν κάποια απαράδεκτα συνθήματα κατά του προέδρου μας”, είπε ο Ιμπαγάσα και συνέχισε: “Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρία στα γήπεδα, θέλω να πω το εξής: Στον Ολυμπιακό εγώ και οι συμπαίκτες μου έχουμε ότι χρειάζεται για να παίξουμε όπως πρέπει. Ο πρόεδρος είναι για εμάς πάντα εκεί και φροντίζει να μη μας λείπει τίποτα”.
Ο Ιμπαγάσα κατέληξε, αναλαμβάνοντας, ως μέλος του συνόλου των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, την “ευθύνη” για την εικόνα και το αποτέλεσμα: “Εμείς είμαστε που πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας. Όλοι μαζί ενωμένοι πάμε για το νταμπλ”.  
gazzetta.gr