Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ; - ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 2.000 ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ 1,5 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΡΓΟΙ; - ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟ ΑΝΤΡΑ

Αγανάκτηση από άκρου σε άκρον στην Ελλάδα για τα μικροπολιτικά παιχνίδια της ΔΗΜΑΡ

Σοκ στην ελληνική κοινωνία και έντονες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο προκαλεί το απονενοημένο διάβημα της ανατροπής της κυβερνητικής σταθερότητας που επέφερε το ναυάγιο της σύσκεψης των πολιτικών εκλογών και οδηγεί στον τεράστιο κίνδυνο να βυθιστεί η χώρα στην αστάθεια και στο χάος της πολιτικής αβεβαιότητας.

Η αφορμή που επιλέχθηκε με το ζήτημα της ΕΡΤ θεωρείται τόσο αστεία που όποιος τολμήσει να την υποστηρίξει δημόσια το μόνο που μπορεί να εισπράξει είναι η αποδοκιμασία των πολιτών που άναυδοι παρακολουθούν να αναστατώνονται οι ζωές τους και να πάνε χαμένες οι σκληρές θυσίες που έγιναν από όλους την τελευταία άγρια μνημονιακή τριετία.

«Όποιος ρίξει την κυβέρνηση, δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο», είναι τα σχόλια των αναγνωστών του protothema.gr που φθάνουν από άκρου εις άκρον της χώρας και καταδικάζουν την αιφνίδια και ανεξήγητη στροφή που έκαναν τα συγκυβερνώντα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που μια μέρα νωρίτερα έδιναν όρκους πίστης στην κυβερνητική συνεργασία και αποδοκίμαζαν τα εκλογικά σενάρια που τώρα πυροδοτούν οι ίδιοι.

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, που η επικράτηση της ψυχραιμίας είναι περισσότερο από αναγκαία κάποιοι επέλεξαν να διακόψουν βίαια την κυβερνητική θητεία και να οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, αγνοώντας από τη μια την κοινή γνώμη, που σε όλες τις έρευνες επέλεγε τη σταθερότητα, και από την άλλη τις σαφείς προειδοποιήσεις από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έστειλαν σαφέστατα μηνύματα ότι οι κάλπες συνιστούν διακοπή του προγράμματος χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας.

Η επιστροφή στο τραπέζι των συζητήσεων και των τριών κυβερνητικών εταίρων αποτελεί πάνδημη απαίτηση που όποιος την αγνοήσει θα υποστεί βαρύτατες συνέπειες. 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: