Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Άλλο το επιστολόχαρτο... Με ανοιχτό διαγωνισμό τα σήματα των καναλιών και των ραδιοφώνων της ΝΕΡΙΤ


Με ανοιχτό διαγωνισμό τα σήματα των καναλιών και των ραδιοφώνων της ΝΕΡΙΤ
Το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Τα σήματα των καναλιών και των ραδιοφώνων της ΝΕΡΙΤ θα προκύψουν από ανοιχτό διαγωνισμό και θα κριθούν από επιτροπή καταξιωμένων ειδικών, δήλωσε ο πρόεδρος του νέου φορέα Γιώργο Προκοπάκης.

Εν τω μεταξύ, το λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ίντερνετ και Τηλεόρασης που έφερε χθεσινή ανακοίνωση του φορέα για την ανοιχτή διαβούλευση δεν αφορά τα κανάλια και τα ραδιόφωνα του φορέα, διευκρινίζουν στελέχη της.

Το λογότυπο δημιουργήθηκε, όπως λένε, χωρίς κόστος από γραφίστα που εργάζεται στη Δημόσια Τηλεόραση. Όπως διευκρίνισαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στελέχη της ΝΕΡΙΤ, πρόκειται για ένα εταιρικό λογότυπο που θα χρησιμοποιείται από τη ΝΕΡΙΤ ΑΕ ως εταιρεία σε επιστολόχαρτα φακέλους, κλπ.

Βασικό χαρακτηριστικό του λογοτύπου είναι ο κύκλος με το αρχικό «ν» σε χρώμα γαλάζιο και φόντο κίτρινο. Τα γράμματα του λογότυπου της ΝΕΡΙΤ είναι χρωματισμένα διαφορετικά στις δύο συλλαβές, γαλάζιο για την πρώτη συλλαβή «ΝΕ» και μπλε σκούρο για τη δεύτερη «ΡΙΤ», ενώ δίπλα αναγράφονται οι λέξεις Ραδιοφωνία, Ίντερνετ, Τηλεόραση.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: