Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του Λουκμάν Σχεζάντ στα Πετράλωνα...



Διεκόπη για τις 8 Ιανουαρίου η δίκη των των Διονύση Λιακόπουλου και Χρήστου Στεργιόπουλου, οι οποίοι κατηγορούνται για την δολοφονία του πακιστανού Λουκμάν Σχεζάντ στις 17.1.2013 στα Κάτω Πετράλωνα.
Οι δυο κατηγορούμενοι επίσης έχουν κληθεί να...
απολογηθούν την Παρασκευη για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στις ανακρίτριας Ιωαννα Κλαπα και Μαρια Δημητροπούλου που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η δίκη των δύο ξεκινησε σημερα στο Μεικτό Ορκωτο Δικαστηρίο με καταθέσεις μαρτύρων. Ο Σπυρίδων Δακας, κάτοικος της περιοχής είπε ότι εκείνο το βράδυ ξύπνησε από το βογγητό κάποιου και βγήκε στο μπαλκόνι προκειμένου να δει τί συμβαίνει. Εκεί είδε τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας απομακρυνόταν περπατώντας και μετά κρύφτηκε κάτω από ένα φορτηγό. Ο μάρτυρας παρά το γεγονός οτι περιέγραψε τους δράστες δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει κανέναν από τους κατηγορούμενους.

Οι άλλοι δύο μάρτυρες, αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τη σύλληψη των δύο ανδρών, κατέθεσαν ότι κατά τον έλεγχο που έκαναν στους δυο δράστες εντόπισαν δύο πεταλούδες στιλέτα εκ των οποίων το ένα ήταν σίγουρα ματωμένο. Mάλιστα, ο συνοδηγός Λιακόπουλος, είχε κρύψει το στιλέτο στο παπούτσι του, ενώ κάτω από τη σέλα βρέθηκε και η πινακίδα της μηχανής.

Έξω από τα δικαστήρια, όπου πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση, βρίσκονταν οι γονείς του θύματος. Ο πατέρας του 27χρονου Πακιστανού ζήτησε την τιμωρία των δραστών, ενώ η μητέρα του τραγική φιγούρα κατέρρευσε προτού προλάβει να μιλήσει.
των Διονύση Λιακόπουλου και Χρήστου Στεργιόπουλου, οι οποίοι κατηγορούνται για την δολοφονία του πακιστανού Λουκμάν Σχεζάντ στις 17.1.2013 στα Κάτω Πετράλωνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: