Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Το θέμα βοά» Τσίπρας: Κραυγάζει ενοχή η στάση της κυβέρνησης για τα υποβρύχια


Τσίπρας: Κραυγάζει ενοχή η στάση της κυβέρνησης για τα υποβρύχια
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Κραυγάζει ενοχή η στάση της κυβέρνησης που επιδιώκει να μην συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα υποβρύχια, είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. «Πώς θα τα κρύψετε τέσσερα υποβρύχια που σαπίζουν κάτω από το χαλί. Δεν χωράνε. Το θέμα βοά και σας υποχρεώνει να δώσετε απαντήσεις» είπε απευθυνόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο εναντίον του οποίου στρέφεται η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εκών άκων σύρθηκε από τον κ. Βενιζέλο και προβάλλει το επιχείρημα ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει το έργο της κυβέρνησης.

Τα Ναυπηγεία βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας των αποφάσεων που ελήφθησαν, συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας τονίζοντας ότι η σκανδαλώδης υπόθεση ξεκίνησε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και κορυφώθηκε με τις υπογραφές του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
«Τι είναι αυτό που πρέπει να κρυφτεί από το φως μιας εξεταστικής επιτροπής που θα έχει και την πλειοψηφία από τα δύο κόμματα που απαρτίζουν την κυβέρνηση;» διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας.

Colpo grosso

Είπε ακόμη ότι ενδεχομένως βρισκόμαστε μπροστά στο colpo grosso των Γερμανών σε βάρος του υπουργείου Άμυνας και τους Δημοσίου.
«Αυτή είναι η κατάσταση. Μια απίστευτη απάτη σε βάρος του Δημοσίου, αν είναι αληθή τα στοιχεία που καταθέτω προς διερεύνηση. Σας καλούμε να μας πείτε την αλήθεια. Δώστε μας μιαν απάντηση» σημείωσε.
Ν.Σ.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: