Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Εξυπηρετούνται συμφέροντα» Βενιζέλος: Ο Τσίπρας επαναλαμβάνει τις χυδαιότητες και τις ανακρίβειες



Βενιζέλος: Ο Τσίπρας επαναλαμβάνει τις χυδαιότητες και τις ανακρίβειες
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι «επαναλαμβάνει τις χυδαιότητες και τις ανακρίβειες πάνω στις οποίες στηρίζει την πολιτική του παρουσία».

Ο κ.Βενιζέλος τόνισε ότι η στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου για το θέμα των υποβρυχίων είναι σχετικά όψιμο φαινόμενο, τονίζοντας ότι δεν είχε συμβεί τίποτα πριν τις εκλογές του 2012. «Η εστίαση στα ναυπηγεία τώρα προκαλεί έκπληξη. Το κλίμα μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πολύ διαφορετικό» είπε.

«Η επίθεση έγινε στοιχείο στρατηγικής εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε  και τόνισε ότι «όταν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις καταφεύγεις στις συκοφαντίες».

«Έχω πει στον κ.Τσίπρα ότι εξυπηρετεί οφσετάδες, εξυπηρετεί επαγγελματίες των αντισταθμιστικών ωφελημάτων» είπε, αναφερόμενος στον υπεύθυνο του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Ταφίλη, ο οποίος, όπως είπε «βρίσκεται σε αντιδικία με το υπουργείο Άμυνας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για εξυπηρέτηση συμφερόντων που έχουν θιγεί από τον ίδιο και που δεν θέλουν τη σταθερότητα στη χώρα.

Συνεχίζοντας την επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ γερασμένος».

Ο κ.Βενιζέλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το ηθικό πλεονέκτημα διότι δεν έχει βρεθεί στην εξουσία. «Βιάζεστε, όμως, και χάνεται το ηθικό σας πλεονέκτημα καθ'οδόν» τόνισε.

Τόνισε ότι αυτό που πρέπει να γίνει ταχύτατα είναι η προστασία και η παραλαβή των υποβρυχίων που είναι περιουσία του ελληνικού κράτους και η επαναφορά σχεδίου συνεργασίας των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και Ελευσίνας.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: