Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια...





BINTEO...
Παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αυτήν την ώρα πραγματοποιείται η συγκέντρωση στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, από κατοίκους των γύρω περιοχών και...
οργανώσεις που διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στο τέλος των διοδίων.
Σε συμβολική κατάληψη των διοδίων προχώρησαν λίγο μετά τις 11:30, κάτοικοι των περιοχών Ωρωπού, Κηφισιάς, Τανάγρας και των γύρω περιοχών καθώς και οργανώσεις αντιδρώντας στις νέες αυξήσεις τιμών των διοδίων.
«Σήμερα δίνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Παλεύουμε για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη. Είμαστε ο μοναδικός δήμος στην Ελλάδα με οκτώ διόδια», είπε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, κατηγορώντας για εμπαιγμό τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο κ. Οικονομάκος είχε συλληφθεί μαζί με άλλους οκτώ κατηγορούμενους πριν μία εβδομάδα για την διαμαρτυρία στον Ωρωπό στις 9 Φεβρουαρίου. Τους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη ασφαλείας συγκοινωνιών και πρόκληση σε εκτέλεση πλημμελήματος.
Η συγκέντρωση των κατοίκων ξεκίνησε παρουσία και των δημάρχων Κηφισιάς και Διονύσου, στον παράδρομο της Εθνικής και στη συνέχεια επεκτάθηκε στον κεντρικό άξονα της εθνικής οδού, δίχως ωστόσο προβλήματα για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: