Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Γ. Καρατζαφέρης: Αυτό το μόρφωμα Σαμαρά δεν είναι η ΝΔ που ξέραμε...


Στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα σε Αρκαδία και Μεσσηνία περιόδευσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, όπου συναντήθηκε με ...
εκπροσώπους κοινωνικών και παραγωγικών φορέων και στελέχη του κόμματος.

Στην Τρίπολη, πρώτο σταθμό της περιοδείας του κ. Καρατζαφέρη, μετά το τέλος των συναντήσεων, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο διακύβευμα των επικείμενων ευρωεκλογών.

«Αυτό που πρέπει να εξετάσει ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, προκειμένου να επιλέξει ποιους θα στείλει να τον εκπροσωπήσουν στο ευρωκοινοβούλιο, είναι η πραγματική δυνατότητα, γνώση και εμπειρία τόσο των ευρωπαϊκών θεμάτων, όσο και οι προσβάσεις που θα έχει στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ευρώπης» είπε.

Σε άλλο σημείο της εισαγωγικής του ομιλίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έθεσε το ερώτημα «Για ποια Ευρώπη ενδιαφερόμαστε».

«Μας ενδιαφέρει να μετέχουμε σε μια Ευρώπη όπου η κ. Μέρκελ θα κάνει κουμάντο, ή μια Ευρώπη των λαών και των Εθνών, όπου η σχέση θα διακρίνεται από ισονομία και σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων;»

Αναφερόμενος στις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις στα κόμματα της συγκυβέρνησης την επομένη των εκλογών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι η επόμενη μέρα θα καταδείξει την ουσιαστική και πραγματική αδυναμία να συνεχίσουν να κυβερνούν, καθώς ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει σκληρά και τους δύο συνέταιρους και συνυπεύθυνους στην οικονομική εξαθλίωση του.

Όσον αφορά τον ΛΑ.Ο.Σ, ο πρόεδρος δήλωσε ότι το κόμμα θα επανακάμψει ισχυρό και ακμαίο στην ευρωβουλή, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα του για την προάσπιση των ελληνικών θεμάτων.

Από την Καλαμάτα, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του κ. Καρατζαφέρη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, εξέφρασε την άποψη ότι η Ν.Δ δεν είναι ένα μικρό κόμμα.

«Η Ν.Δ του κ. Σαμαρά δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη. Αυτό το μόρφωμα Σαμαρά, είναι ένα μικρό κόμμα και δεν το θέλει κανένας» τόνισε χαρακτηριστικά. Εκτίμησε δε, ότι ήδη από τα μεσάνυκτα της 25ης Μαΐου όπου τα αποτελέσματα θα καταδείξουν τη συντριβή, θα απελευθερωθούν πολλές φυγόκεντρες δυνάμεις που θα ζητήσουν ευθύνες από τον κ. Σαμαρά και το επιτελείο του, για το αποτέλεσμα.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την κατάπληξη του για την ευκολία με την οποία ο κ. Σαμαράς αλλάζει θέσεις και από το «δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστώ με το ΠΑΣΟΚ» βρέθηκε στην ακριβώς αντίπερα όχθη της άθλιας συγκυβέρνησης με τον Ευαγγ. Βενιζέλο και του «ναι σε όλα» προς την κ. Μέρκελ, τον κ. Σόϊμπλε και το εβραϊκό λόμπυ, που όπως αποδεικνύεται, έχει τη δύναμη να επιβάλλει όχι μόνο τις απόψεις και θέσεις του, αλλά και να ανεβοκατεβάζει βουλευτές, στελέχη, κλπ. Ζήτησε δε, τον κάθε ψηφοφόρο της Ν.Δ να αναρωτηθεί γιατί ακριβώς ψήφισε τον κ. Σαμαρά...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: