Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κουτσούμπας: O ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει νέα μέτρα για το λαό


koytsou
«Θα τα χαρακτήριζα ευτράπελα αν δεν ήταν τραγικά για το τι μέτρα ετοιμάζουν για τον λαό μας» ανέφερε ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας αναφορικά με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι ετοιμάζεται νέο μνημόνιο.
Μιλώντας στην Ολομέλεια είπε πως «πάμε για νέο συμβόλαιο με τους εταίρους μέσω τεχνικής παράτασης για ένα 6μηνο με τον όρο να είναι πρόγραμμα γέφυρα. Ονομάστε το όπως θέλετε. Ο λαός δεν ενδιαφέρεται πως θα λέγεται το νέο μνημόνιο αφού παραμένει σε ισχύ το μεγαλύτερο μέρος. Λέτε για το 70% των μνημονιακών μέτρων και τα υπόλοιπα θα τα καλύψετε με άλλα ισοδύναμα μέτρα του ΟΟΣΑ. Μεταρρυθμίσεις που μεταφράζονται σε σύνθλιψη των εισοδημάτων. Επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων όπως και αν ονομαστούν ταυτόχρονα με αξιολογήσεις στο Δημόσιο και στους εκπαιδευτικούς».
«Ποιόν κοροϊδεύετε;» ανέφερε απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα για να συνεχίσει «Στην ομιλία του πρωθυπουργού περίσσεψαν οι αναφορές στο λαό αλλά το θέμα είναι ότι θέλει να κρύψει τον συμβιβασμό του με την φτώχια, τα ψίχουλα και τον συμβιβασμό του με την Ευρώπη. Τόσο κοστολογεί την αξιοπρέπεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Ο λαός ήταν αξιοπρεπής όταν συγκρουόταν με ντόπιους και ξένους δυνάστες και πάει πολύ όταν η κυβέρνηση επιχειρεί να την στριμώξει σε μέτρα ψίχουλα».
« Αρκετοί εδώ μιλάνε εξ ονόματος της Αριστεράς όμως όσοι έπεσαν στους αγώνες δεν έδωσαν εξουσιοδότηση σε κανένα να μιλούν εδώ εξ ονόματός τους ούτε ισχύουν τα ληγμένα διαβατήρια» είπε απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ
http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: