Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Στον 3ο όμιλο... Live: Γεωργία - Ελλάδα (19:00), στον δρόμο για τους «16»


Live: Γεωργία - Ελλάδα (19:00), στον δρόμο για τους «16»
  (Φωτογραφία:  Intime )
Αθήνα

Αήττητη στον δρόμο για τα «χιαστί» ματς της διοργάνωσης (φάση των «16»), θέλει να συνεχίσει η Εθνική ομάδα μπάσκετ που απόψε (19:00, ΑΝΤ1, ΟΤΕSport, live sports.in.gr) αντιμετωπίζει τη Γεωργία στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Ευρωμπάσκετ. Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα με 2x2 κόντρα σε ΠΓΔΜ και Κροατία, η «γαλανόλευκη» μπορεί να θεωρείται το φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο του Ζάγκρεμπ. Δείτε τι έγινε στους υπόλοιπους ομίλους της ημέρας:2ος όμιλος, 3ος όμιλος. Το βέβαιο είναι πως διαθέτει ένα ισχυρότερο και πιο έμπειρο ρόστερ από τους αντιπάλους της στην προσπάθεια να μην πέσει θύμα κάποιας έκπληξης.

Αυτό οι Έλληνες διεθνείς το απέδειξαν και με την ανωτερότητά τους στην πρεμιέρα, αλλά και στα κρίσιμα σημεία του ντέρμπι με τους οικοδεσπότες Κροάτες, ενώ πλέον, η Εθνική διαθέτει και υψηλή αυτοπεποίθηση για τα πιο δύσκολα που έρχονται.

Στην αποψινή αντίπαλο, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα σημεία αναφοράς, πέρα από τον NBAer Ζάζα Πατσούλια και τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Σαφέστατα δεν χωράει… υποτίμηση για την ομάδα που στη δική της πρεμιέρα έχασε από την Ολλανδία, αλλά κόντραρε τη Σλοβενία.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: