Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ζωή μίλησε περισσότερο απ' τον Παναγιώτη...


Λαφαζάνης: Εντολοδόχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ η υπηρεσιακή κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ 
BINTEO...
Ετσι τουλάχιστον μας φάνηκε. Τον λόγο πήρε πρώτος -πριν ξεκινήσουν οι...
ερωτήσεις των δημοσιογράφων- κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τυπου της ΛΑΕ στη ΔΕΘ,  ο Π. Λαφαζάνης, ο οποίος αποκάλεσε εντολοδόχο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ  την υπηρεσιακή κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι αυθαιρετεί και παίρνει μονόπλευρες αποφάσεις.
Kαι πρόσθεσε:

Γίνεται μια προσπάθεια από την υπηρεσιακή κυβέρνηση να αποκλείσει την Λαϊκή Ενότητα από βασικά θεμελιώδη ζητήματα που σχετίζονται με την ενημέρωση του λαού.  Είναι αδιανόητο κάποιοι να αποφασίζουν ότι η ΛΑΕ θα είναι η τελευταία ως προς τον τηλεοπτικό χρόνο των κομμάτων, παρότι είμαστε το τρίτο κόμμα σε αριθμό βουλευτών.  Αυτό από που βγαίνει; Από τις αυθαιρεσίες της υπηρεσιακής κυβέρνησης που φαίνεται ότι είναι εντολοδόχος της ΝΔ και του εναπομείνοντος ΣΥΡΙΖΑ; Από εκεί παίρνει εντολές; Με ποιο δικαίωμα το κάνει;
H ΛΑΕ αποκλείστηκε από κάθε προεκλογική κρατική χρηματοδότηση.

«Δεν μπορεί κανένας να μας φιμώσει, θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος και θα νικήσουμε», ανεφερε επίσης ο κ. Λαφαζάνης. 

Δείτε το βίντεο :

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

"Η Λαϊκή Ενότητα αντιπροσωπεύει το πρώτο ανάχωμα στη νεομνημονιακή λαίλαπα, αντιπροσωπεύει την ελπίδα, στην οποία κάποιοι έριξαν χώμα για να τη θάψουν και λάσπη για να την σκεπάσουν", είπε. Και πρόσθεσε:
"Όχι μόνο δεν έχει πεθάνει αλλά σιγοκαίει στα σπλάχνα του λαού και της κοινωνίας και θα αναζωπυρωθεί πολύ σύντομα. Εμείς έχουμε καθήκον να την κρατήσουμε ζωντανή και να την μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες γενιές που πιο πολύ θυματοποιούνται από τα μνημόνια". 

"Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι μονόδρομος δεν είναι η υποταγή, αλλά η πάλη, η δημοκρατική αντίσταση, ο αγώνας. Το αποδεικνύουμε με το παράδειγμα μας και νομίζω ότι στους 25 βουλευτές που πήραν την πρωτοβουλία να μην υποταχθούν αλλά να συγκροτήσουν τον πυρήνα του νέου μετώπου αντίστασης και στον Παναγιώτη που ανέλαβε την ευθύνη να ηγηθεί αυτού του πυρήνα, αξίζει ο σεβασμός μας και να αναγνωριστεί αυτό που λείπει από εκείνους, οι οποίοι πολύ γρήγορα ξέχασαν αυτά που είπαν πριν από ένα χρόνο ακριβώς από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη. Λείπει η συνέπεια" είπε και πρόσθεσε: "Θέλω να πω ότι παρά τις δημοσκοπήσεις η απάντηση του λαού μας στην κατά παραγγελία διενέργεια εκλογών για να αποκλειστούν οι πραγματικές αριστερές ριζοσπαστικές δυνάμεις, η αποφασιστικότητα του λαού μας, θα αποδείξει ότι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος στον αγώνα κατά τον αγώνα της μνημονιακής δικτατορίας είναι ο λαός..

 Δειτε το Βιντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: