Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Κουτσούμπας: Συνεχίζουμε να παλεύουμε...



... για τον δρόμο που δεν έχει δοκιμαστεί...
Ο ΓΓ του ΚΚΕ τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα ευημερία του λαού και ανάπτυξη των επιχειρηματικών ομίλων. Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η στρατηγική του είναι...
«από χέρι ενάντια στον λαό».
Ο Δ. Κουτσούμπας, σε συνενευξη του στο "Πρωτο Θεμα", τόνισε, πως,  ο ΣΥΡΙΖΑ με το «πρώτη φορά αριστερά» έκανε αυτό, που καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν τόλμησε, κάτω από το φόβο της λαϊκής κατακραυγής, ντύνοντας «με το περιτύλιγμα της σκληρής διαπραγμάτευσης, της περηφάνιας και της αξιοπρέπειας το 3ο βάρβαρο μνημόνιο, το οποίο περιέχει μέτρα που χρόνια απαιτούσε το κεφάλαιο. Η στρατηγική του είναι από χέρι ενάντια στον λαό», ενώ πρόσθεσε πως «δεν μπόρεσε να δώσει ούτε τα ψίχουλα που υποσχέθηκε»

Αναφερόμενος στην πρόταση του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό, τόνισε ότι «το ΚΚΕ είπε την αλήθεια, προειδοποίησε για τον αντιλαϊκό και αδιέξοδο δρόμο που ακολουθείται, πάλεψε και συνεχίζει να παλεύει να επιλέξει ο λαός αυτό που ακόμα δεν έχει δοκιμάσει».


Τέλος, εκτίμησε πως «θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας, με το κατεστημένο να επιδιώκει αυτή η κυβέρνηση να είναι πιο σταθερή και μακρόχρονη απ’ ότι προηγούμενες», αν και δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα το «αν θα είναι κυβέρνηση μεγάλου ή ενός μικρότερου συνασπισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: