Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΕΛ κατά Ζωής: Όταν ένα παιδάκι πνίγεται λέμε... ο νονός!..


Για τερατώδη συκοφαντία κάνει λόγο η Ζωή...

Βολές κατά της Πτβ, Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με τα όσα υποστήριξε για τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ για τα...
εξοπλιστικά εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Στους ανυπόστατους ισχυρισμούς της πρώην Προέδρου της Βουλής σχετικά με τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά απαντούμε:

Πρώτον: Για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών απαιτούνται οι υπογραφές τριάντα βουλευτών και οι ΑΝΕΛ είμαστε δεκατρείς βουλευτές.
Δεύτερον: η σχετική δικογραφία παραδόθηκε από την κα Κωνσταντοπούλου στον κ. Καμμένο μια ημέρα αφότου έκλεισε η Βουλή.
Και τρίτον: επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε πως η ίδια ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι της εστάλη η δικογραφία για τα εξοπλιστικά από τη Δικαιοσύνη, ρωτάμε ευθέως: πότε προέβη στη σχετική ανακοίνωση και αν δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ.

Και καταλήγει στην ανακοίνωσή της:

Στην Ελλάδα, πάντως, λέμε όταν ένα μικρό παιδάκι πνίγεται, «ο νονός, ο νονός…».

Η απάντηση της Ζωής...

Βολές κατά του Πάνου Καμμένου, του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας στις καταγγελίες του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή.

Άρχισε τις δηλώσεις της, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου από τη Βουλή, λέγοντας ότι αντικείμενο την ενημέρωσης είναι «η πραγματική διάσταση εκείνων που με ανυπόστατο τρόπο επιχειρείται να καταγγελθούν ως δήθεν σκάνδαλα στη περασμένη κοινοβουλευτική περίοδο».

«Υπάρχουν στην πολιτική ζωή πρόσωπα και αρχηγοί που αισθάνονται άσχημα με τον εαυτό τους γιατί άλλα υποσχέθηκαν και άλλα έκαναν. Είπαν ότι δεν θα ψηφίσουν μνημόνια και έφεραν τα χειρότερα. Είπαν ότι θα συγκρουστούν με τη διαπλοκή και όχι μόνο τα βρήκαν, αλλά και τη διευκόλυναν. Διακήρυξαν ότι θα προβούν σε όλες τις ενέργειες προστασίας δημοσίου συμφέροντων και έκαναν το αντίθετο. Συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης εκατοντάδων εκατ. ευρώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Και τόνισε:

Είναι τερατώδης συκοφαντία ότι δήθεν ως Πρόεδρος της Βουλής ότι έκανα άλλα από εκείνα που έπραττα και έλεγα ως βουλευτής, ότι δήθεν έθαψα μία ποινική δικογραφία που διαβισάστηκε στη Βουλή. Υποτίθεται ότι την παρασιώπησα. Πρόκειται για μια ποινική δικογραφία για τα εξοπλιστικά που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τις πρώτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: