Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Επικεφαλής στις λίστες οι νυν βουλευτές Οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πρώτους στις λίστες των περιφερειών τους και από κάτω πρωτοκλασάτα ή λιγότερο πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, άλλα στελέχη από τη ΔΗΜΑΡ και κάποιους που επέστρεψαν από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα δώσει την μάχη των εκλογών η Δημοκρατική Συμπαράταξη.
dimok-sy
Ενδεικτικό παράδειγμα της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είναι η τοποθέτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, πιθανότατα δε στην πρώτη θέση.
Στην Α’ Αθήνας, πρώτος κατά πληροφορίες θα είναι ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ στην ίδια λίστα θα βρεθούν ο Θανάσης Χειμωνάς, ο Νάσος Αλευράς, ο βολεϋμπολίστας Σάκης Ψάρρας και η Σάντυ Μπαζάνη. Τελευταίος στη λίστα θα είναι ο Παύλος Γερουλάνος. Από τη ΔΗΜΑΡ προτείνονται η Σόνια Τσιτήλου, ο Μανώλης Βελεγράκης, ο Γιώργος Παπαβασιλόπουλος και η Μαρία Φλωράτου.
Στη Β’ Αθήνας υποψήφιοι θα είναι κατά σειρά η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ θα ακολουθούν Πύρρος Δήμας, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, Κώστας Πανταζής και Βασίλης Γιαννακόπουλος. Από τη ΔΗΜΑΡ προτείνονται ο Τάσος Δαρσινός, ο Γιώργος Γιάνναρος, η Έφη Παγκάλου, ο Θάνος Μαντίκος και ο Γιάννης Ευδοκιμίδης.
Πρώτος στη λίστα της Α’ Πειραιά θα είναι ο Δημήτρης Καρύδης, ενώ θα ακολουθήσει ο Βασίλης Κατσαφάδος (που επέστρεψε από το Κίνημα) και ο Ανδρέας Βροντάκης. Από τη ΔΗΜΑΡ θα συμμετέχει ως υποψήφιος πιθανότατα ο Γιώργος Πιέρρος. Στη Β’ Πειραιά  θα κατέβει πρώτος ο Παντελής Καψής. Αμέσως μετά στη λίστα θα βρεθεί ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Μπουλμπασάκος, και θα ακολουθούν ο Γιάννης Τσούτσας και ο Γιώργος Μετζελίδης.
Πρώτη στην λίστα της Αττικής θα είναι η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ για τη συνέχεια στην Χαριλάου Τρικούπη βολιδοσκοπούν  δύο στελέχη που πολιτεύτηκαν με το Κίνημα, τον Μάκη Βουδούρη και τον Παντελή Ασπραδάκη, χωρίς πάντως να έχουν ακόμα απαντήσει. Στην ίδια περιφέρεια πάντως, πιθανότατα δεύτερος στη λίστα θα είναι ο Δημήτρης Χατζησωκράτης της ΔΗΜΑΡ, ενώ θα ακολουθούν ο Σπύρος Βρετός και ο Θόδωρος Μιχάλαρος, και από τη ΔΗΜΑΡ ο Διονύσης Καπάνος.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α’ Θεσσαλονίκης, ενώ ακολουθούν Αντώνης Σαουλίδης, Χρήστος Παπαστεργίου, Νίκος Ξυλούρης κ.α. και από τη ΔΗΜΑΡ ο Θεόδωρος Χαριζάνης. Όσο για τη Β’ Θεσσαλονίκης πρώτος θα είναι ο Γιώργος Αρβανιτίδης, και θα ακολουθεί ο Παντελής Κουκουλεκίδης.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: