Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

"Βόμβα" Καμμένου κατά Ζωής: Είχε σχέσεις με τον Κάντα...



 Δεν κάλυψε τις υποθέσεις όπως έπρεπε στη Βουλή...


NEA ANΑΡΤΗΣΗ


Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", Πάνος Καμμένος, στο "Ακραίως" και τον Τάκη Χατζή. 


«Την κυβέρνηση την έριξε ένα μέρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι γνώριζαν εκείνη τη νύχτα τι έγινε. Τη νύχτα που αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ να...

υπογράψουμε τη δανειακή σύμβαση», είπε ο κ. Καμμένος και αποκάλυψε πως το ερώτημα εκείνη τη νύχτα δεν ήταν ένα νέο μνημόνιο ή όχι, αλλά κρίσιμα ερωτήματα όπως το αν θα κλείσουν οι τράπεζες.

«Οι προσπάθειες που έκανε η κυβέρνηση ήταν υπεράνθρωπες. Ψάξαμε να βρούμε εναλλακτικούς δρόμους. Συγκρουστήκαμε. Όλες οι πόρτες που χτυπήσαμε όμως βρεθήκαν κλειστές». 


Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον κ. Λαφαζάνη για το οποίο είπε ότι διαπραγματεύτηκε για τον αγωγό turkish stream, ενώ γνωρίζει πολύ καλά το θέμα της cosco για το λιμάνι. Ουσιαστικά μας έκλεισαν όλοι τον δρόμο.


Αναφερόμενος στο μνημόνιο είπε: «Εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες το ερώτημα ήταν θα πυροβολήσουμε τα πόδια μας και τη συενίδησή μας ή θα πυροβολήσουμε την Ελλάδα. Εκείνο το βράδυ δεν παιζόταν ένα grexit η πρόταση του κ. Σόιμπλε δεν ήταν σκληρή οικονομική πολιτική, μας έκλεισαν τις τράπεζες, μας προτείνανε να βγούμε από την ΕΕ και να μας δωσουν 30 δισ. ανθρωπιστική βοήθεια, ο στόχος ήταν να μείνουν σητν Ελλάδα οι πρόσφυγες». 


Παράλληλα τόνισε ότι «η συμφωνία αυτή δεν έχει καμία σχέση με τη συμφωνία Σαμαρά. Προβλέπει αρκετά δισ. που θα πεσουν σητν αγορά και θα φέρουν το τέλος της πολιτικής λιτότητας. Η συμφωνία ήταν αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης», είπε χαρακτηριστικά. 


Σε ερώτηση για το μεταναστευτικό ο κ. Καμμένος είπε ότι το 2009 έπιασαν ένα μεγάλο κύκλωμα διακινητών. «Τώρα όμως είναι άλλη κατάσταση. Σαν υπουργός δεν θα έδινα εντολή να πυροβολήσει ένας λιμενικός, ένας στρατιωτικός κάποιον με παιδάκι στην αγκαλιά και δεν το διανοούμαι καν ότι θα υπάρχει Ελληνας που θα θέλει να βλέπει νεκρά παιδιά στις παραλίες». Παράλληλα αφησε αιχμές για την Frontex για την οποία είπε ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. 


«Τόσα εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες που μπαίνουν μέσα δεν αντιμετωπίζονται με κανέναν τρόπο και όχι σίγουρα πολεμικά» είπε.


Μόνο με παρέμβαση στη Συρία μπορεί να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό, εκτίμησε ο κ. Καμμένος.  


Σε ερώτηση του κ. Χατζή για το αν η χώρα ήταν έτοιμη να δεχθεί ένα τόσο μεγάλο κύμα προσφύγων ο κ. Καμμένος είπε ότι το κύμα δεν το δεχόμαστε, τοκύμα έρχεται. Τα πράγματα είναι σε τόσο εκρηκτική κατάσταση που πέραν του μεταναστευτικού υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και με τη τζιχάντ. 


Μάλιστα ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική για την όλη στάση της ΕΕ στο ζήτημα ενώ κατηγόρησε την Γερμανία και συγκεκριμένα την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες ήθελαν να σκοτώσουν την Ελλάδα. «Στόχος του Σόιμπλε και της Μέρκελ ήταν σκοτώσουν την Ελλάδα, να γίνει η χώρα αποθηκευτικός χώρος ανθρώπων, να γίνει Άουσβιτς» είπε χαρακτηριστικά.


Και πρόσθεσε ότι «θα μπορούσα να κάνω τον ήρωα στη διαπραγμάτευση αλλά δεν το έκανα». 


Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Μυτιλήνη ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι πρέπει να μπει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.


Σχετικά με τις εκλογές ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στη ΝΔ λέγοντας ότι κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θέλει να κυβερνήσει μαζί του. 


Επίσης, σχετικά με την φορολογία ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στους αγρότες λέγοντας ότι οι μαϊμού αγρότες θα πληρώνουν φόρο όταν όμως ο άλλος είναι στο χωράφι, θα εκπίπτει ο φόρος. 


Σε ερώτηση για το σποτάκι του το οποίο έχει προκαλέσει σάλο, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός το αντιμετώπισε με χαμόγελο.


«Πιο αναγκαίο κακό από ποτέ» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για το σποτ ενώ απαντώντας στον κ. Φλαμπουράρη ο οποίος είπε πως στον ΣΥΡΙΖΑ έμαθαν τον κ. Καμμένο να γράφει και με το αριστερό, είπε ότι «εγώ δεν έγινα αριστερός κράτησα τις δικές μου κόκκινες γραμμές. Όμως σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας που έχουν να κάνουν με την προστασία ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων έμαθα να γράφω και με το αριστερό».


Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε βολές και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου:


Δεν έφερε βίαια στη Βουλή τον Στουρνάρα. Εβαλε νερό στο κρασί της για τα σοβαρά ζητήματα των υποβρυχίων και με ενοχλεί που ο πατέρας της ήταν συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων. Υπήρχαν σχέσεις της κας Κωνσταντοπούλου με τον κ Κάντα και δεν έφερε τις υποθέσεις όπως έπρεπε στη Βουλή. 


«Είναι θέματα που ενοχλούν πολύ γιατί η κυβέρνηση αυτή από την πρώτη στιγμή είπε ότι θα καταπολεμήσει τη διαφθορά» είπε και πρόσθεσε ότι ο κ. Καμμένος είπε ότι οι υποθέσεις πήγαν στην εισαγγελέα διαφθοράς και οι δικογραφίες έχουν φύγει.


Σχετικά με την υπόθεση Χαϊκάλη ο κ.Καμμένος είπε ότι έχει πειστεί ότι δεν έχει πρόβλημα. «Επειδή όμως οι ΑΝΕΛ είμαστε στο στόχαστρο του είπα ναμην είναι τώρα υποψήφιος και μόλις αποκατασταθεί το όνομά του κατευθείαν θα χρησιμοποιηθεί όπως πρέπει».


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις τις οποίες άφησε να εννοηθεί ότι είναι «φωτογραφικές». «Οι δημοσκοπήσεις, πριν από τις εκλογές, μας δίνουν 2.5-3%, αλλά στις εκλογές παίρνουμε διπλάσιο ποσοστό» είπε και πρόσθεσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε οι ρυθμιστές.


Τέλος, ο κ. Καμμένος απέκλεισε κατηγορηματικά την όποια συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.


«Εμείς με το ΠΑΣΟΚ δεν συνεργαζόμαστε. Με τον Βενιζέλο και όλους αυτούς τους εμπλεκόμενους με τα σκάνδαλα στη Δικαιοσύνη δεν συνεργάζομαι σε καμία περίπτωση» είπε, ενώ επανέλαβε την πρόθεσή του να ξανασυνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: