Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας για Μεϊμαράκη: Με λέει ψευτράκο και θέλει συνεργασία;...


«Το λέει γιατί έχει ένα στόχο. Αυτό είναι υποκρισία».
Δεν θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ.

-Η Φώφη Γεννηματά δεν παίρνει στις πλάτες της όλες τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ, αλλά...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Oι συζητήσεις για τις συνεργασίες γίνονται εκ του πονηρού, γιατί «όλοι γνωρίζουν ότι αυτός που θα βγει πρώτος στις εκλογές θα...
φτιάξει κυβέρνηση», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του το πρωί στον Γιώργο Αυτιά (ΣΚΑΪ). 


«Για ποιο λόγο ξαφνικά τόσο πολύ με έχει αγαπήσει ο Μεϊμαράκης, όταν στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά τις εκλογές με λέει ψευτράκο, πονηρούλη και πολιτικό αγύρτη; Αν κατέστρεψα τη χώρα μέσα σε 7 μήνες γιατί θέλει να συνεργαστεί μαζί μου; Το λέει γιατί έχει ένα στόχο. Αυτό είναι υποκρισία. Να περάσει το μήνυμα με τη βοήθεια της πλειοψηφία των μέσων της διαπλοκής ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά και ότι όλοι είναι το ίδιο γιατί μόνο έτσι μπορεί να πετύχει», είπε συγκεκριμένα.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο  Τσίπρας παρατήρησε, πως, «οι δημοσκοπήσεις είναι σε μια περίοδο όπου έχουμε 15 με 20% αναποφάσιστους, άρα με απλά μαθηματικά το κόμμα που θα έρθει πρώτο, αν δεν καταφέρει να έχει αυτοδύναμη πλειοψηφία στη Βουλή, θα είναι πολύ κοντά σε αυτή άρα σίγουρα θα φτιαχτεί κυβέρνηση».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε, πως, δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με τη ΝΔ. «Πέρα από την ιδεολογία, δεν υπάρχει κοινός στόχος. Εμείς θέλουμε να γκρεμίσουμε αυτά τα οποία ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να διατηρήσει», ανέφερε.

Για το ΠΑΣΟΚ και την πρόεδρό του, Φώφη Γεννηματά, είπε: «Δεν θεωρώ ότι η ίδια παίρνει στις πλάτες της όλες τις αμαρτίες του κόμματός της, εντούτοις τα βαρίδια είναι πάρα πολύ μεγάλα».

«Θα πάω με τους έντιμους ανθρώπους, θα κυβερνήσω με τους καλύτερους. Έχω πλέον εμπειρία», πρόσθεσε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: