Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ομιλία στη Λιβαδιά Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ, καλεί τους αναποφάσιστους ο Δ.Κουτσούμπας


Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ, καλεί τους αναποφάσιστους ο Δ.Κουτσούμπας
Ο γγ του ΚΚΕ στο βήμα   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Λιβαδειά
«Δυνατό ΚΚΕ γιατί την επόμενη μέρα θα υπάρχει κυβέρνηση συνεργασίας έτοιμη να υλοποιήσει το βάρβαρο μνημόνιο και να στείλει στο λαό το λογαριασμό με τα μέτρα φωτιά» υπογράμμισε ο Δ.Κουτσούμπας, μιλώντας στη Λιβαδιά.

Ο γγ του ΚΚΕ τόνισε ότι τρεις μέρες πριν τις εκλογές και τα ψεύτικα διλήμματα δίνουν και παίρνουν.

«Τα εμπόδια στήνονται για να παγιδευτεί ο λαός και να επιλέξει το σφαγέα της ζωής και των δικαιωμάτων του. Ψεύτικα διλήμματα, εμπόδια και τρικλοποδιές για να μη φτάσει ο εργάτης, ο άνεργος, ο επαγγελματίας αυτοαπασχολούμενος, ο αγρότης, το νέο παιδί και η γυναίκα της λαϊκής οικογένειας με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει «ντέρμπι» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, «γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είναι στην ίδια ομάδα, παίζουν στο ίδιο γήπεδο, αυτό της διαχείρισης της κρίσης του συστήματος, της ΕΕ και των μνημονίων διαρκείας τους.»

Κατηγόρησε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποιεί παλαιότερες μεθόδους του ΠΑΣΟΚ, «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι με τους άλλους».

Στο δίλημμα Τσίπρα περί χαμένης ψήφου, ο κ. Κουτσούμπας απάντησε: «Κάθε ψήφος χαμένη για το ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα του κατεστημένου, κάθε ψήφος στο ΚΚΕ, είναι ψήφος κερδισμένη για το λαό και το κίνημα του.

» Το δίλημμα των εκλογών δεν είναι ποιος θα στείλει το λογαριασμό στο λαό, ποιος θα υπογράφει - ο Τσίπρας ή ο Μεϊμαράκης  αλλά πώς θα αντιπαλέψουμε αυτό το μνημόνιο και ένα προς ένα τα μέτρα που προβλέπει, πως θα ανοίξουμε το δρόμο της ανατροπής για να απαλλαγούμε οριστικά από τα μνημόνια και το σύστημα που τα επιβάλλει.»

Κλείνοντας, ο γγ του ΚΚΕ κάλεσε τους αναποφάσιστους να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ.

«Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε σε όλα μαζί μας, ο καθένας και η καθεμιά μπορεί να έχει τους ίδιους τους προβληματισμούς, τις διαφωνίες τους, τις αντιρρήσεις του σε ένα ή δύο περισσότερα ζητήματα. Δεν σας ζητάμε να συμφωνείτε σε όλα για να δώστε την ψήφο σας στο ΚΚΕ.

» Επιλέγετε όμως μια δύναμη που μιλάει καθαρά, παστρικά, υπεύθυνα, ρεαλιστικά, που έχει πρόταση διεξόδου υπέρ του λαού, που θα παλέψει και για το σήμερα και για το αύριο, άγρυπνος φρουρός των δικαιωμάτων σας και των συμφερόντων που καταπατούνται βάναυσα από μνημόνια και αφεντικά.»
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: