Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Νέο "κατόρθωμα" Αβραμόπουλου...


Τα ...κατέβασε στον Κεφαλογιάννη -που λύνει και δένει ακόμα- και ανακάλεσε σε μια νύχτα το διορισμό του νέου διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου επαναφέροντας τον προηγούμενο που μόλις είχε διώξει!!!
.

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
.
Θα σας παρουσιάσω ένα νέο ...κατόρθωμα του υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου για να καταλάβετε τι μπάχαλο έχει φέρει στο χώρο της Υγείας. Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου διοικητής ήταν μέχρι προτινος 0 Αγάπιος Ακουμιανάκης. Όταν έληξε η θητεία του ο κ. Αβραμόπουλος δεν του την ανανέωσε. Διόρισε νέο διοικητή τον απόστρατο στρατιωτικό Αντώνη Κωσταντάκη και μάλιστα είχε υπογράψει και το αντίστοιχο ΦΕΚ με ημερομηνία 29 Μαΐου, το οποίο δημοσιεύθηκε και στην τοπική εφημερίδα "Ρεθεμνιώτικα Νέα"...
Από εκεί και πέρα αρχίζει η μεγάλη ...πλάκα, αν και όσα συμβαίνουν στην Υγεία είναι πλέον για κλάματα. Ο φοβερός και τρομερός κ. Αβραμόπουλος πήρε πίσω τον διορισμό του νέου διοικητή, τον ανακάλεσε και με νέα απόφασή του ...επαναδιόρισε τον κ. Ακουμιανάκη!!!
Αυτά μόνο επί ημερών Αβραμόπουλου μπορεί να συμβαίνουν. Και δυστυχώς συμβαίνουν...
Οι πληροφορίες τώρα λένε ότι αυτός που μεσολάβησε και πίεσε για να παραμείνει ο προηγούμενος διοικητής ήταν ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος, αν και είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί από σύμβουλος του πρωθυπουργού, φαίνεται ότι στο παρασκήνιο λύνει και δένει ακόμα!!!
Και ο ...ηρωικός κ. Αβραμόπουλος τα "κατέβασε" κανονικά, πήρε πίσω την υπογραφή του κι έγινε ρεζίλι των σκυλιών. Ήδη όλο το Ρέθυμνο γελά μαζί του!

απο press

Δεν υπάρχουν σχόλια: