Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Δήλωση Γιώργου Φλωρίδη σχετικά με τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη νέα γρίπη και μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου


Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Υγείας, Γιώργος Φλωρίδης, σχετικά με τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη νέα γρίπη και μετά τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δ. Αβραμόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:





Δήλωση Λ. Κατσέλη σχετικά με την ετήσια έκθεση του ΟΟΣΑ και τις προβλέψεις του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σχετικά με την ετήσια έκθεση του ΟΟΣΑ και τις προβλέψεις του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ






Δήλωση Γιώργου Παπακωνσταντίνου μετά τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη νέα γρίπη και τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου


Δήλωση Γιώργου Παπακωνσταντίνου μετά τη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη νέα γρίπη και τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου






Δήλωση Χ. Τσιόκα σχετικά με την διάλυση και κομματικοποίηση από τη ΝΔ, της Ανεξάρτητης Αρχής της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών Και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)


Ο εισηγητής του ΚΤΕ Μεταφορών και Επικοινωνιών του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Τσιόκας, σχετικά με την διάλυση και κομματικοποίηση από τη ΝΔ, της Ανεξάρτητης Αρχής της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΟΚΑΣ





Καταγγελίες για μεροληψία στα Προγράμματα του ΟΑΕΔ


ο τρόπος λειτουργίας του Προγράμματος του ΟΑΕΔ «ΜΙΑ ΑΡΧΗ, ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ», κάθε άλλο παρά υπακούει σε βασικές αρχές διαφάνειας, αξιοκρατίας, αμεροληψίας και αντικειμενικότητας, αφού, τουλάχιστον στο νομό Αργολίδας τεκμηριώνονται οι ανησυχίες για αδιαφανείς διαδικασίες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ





Ερώτηση Και ΑΚΕ 37 Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον υπουργό Υγειάς σχετικά με την προετοιμασία της χώρας για τη νέα γρίπη


Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων κατέθεσαν σήμερα προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρη Αβραμόπουλο, 37 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την προετοιμασία της χώρας για τη νέα γρίπη. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων:





Απουσία κέντρου Θεραπείας και Αποκατάστασης ατόμων με κινητικές δυσκολίες στη Θεσσαλονίκη


Χωρίς δημόσιο κέντρο Θεραπείας και Αποκατάστασης ατόμων με κινητικά προβλήματα παραμένει εδώ και πολλά χρόνια η Θεσσαλονίκη και συνολικά όλη η Βόρεια Ελλάδα.

ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: