Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Μπήκαν πάμπτωχοι στην πολιτική… όμως, ήταν εργατικοί, ιδροκόπησαν για το μέλλον των παιδιών τους… σεμνά και ταπεινά έγιναν υπουργοί…


…έκαναν μερικές offshore -κατά δική τους δήλωση, όπως κάθε Έλληνας για να ξεφύγει από την εφορία-, απέκτησαν πνευματικό πατερά στο βατοπέδι… και σήμερα μπορούν να πουν ότι έτσι προκόβει κάθε εργατικός πολίτης. Ο λαός; Ποιος λαός, τα πρόβατα… άμα όμως τρελαθούμε για τα καλά, ούτε ο Δένδιας με τους νομούς του, ούτε Καραμανλής, ούτε θεός δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα!
Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει… θα σας φάμε ζωντανούς!
Oι Βατοπεδινοί της ΝΔ με την μεγαλύτερη περιουσία!
Να είναι άραγε τυχαίο οτι όλοι οι εμπλεκόμενοι Βουλευτές (τέως υπουργοί) της Ν Δ στο σκάνδαλο με τον Εφραίμ και τα ακίνητα του δημοσίου που χάριζαν στο Βατοπέδι έχουν τεράστια ακίνητη περιουσία! Ολος τυχαίως ...Οχι οτι τα πήραν απο τον Εφραίμ αλλά κάνουν την ίδια δουλειά που έκανε ο Εφραίμ ...Συγκεντρώνουν ακίνητα!!
Συγκεκριμένα μεγάλη ακίνητη περιουσία δηλώνει ο Ευάγγελος Μπασιάκος στη Θήβα (που είχε από τα προηγούμενα έτη), τα 51 ακίνητα η "αγια" οικογένεια του Γιώργου Βουλγαράκη, και 6 ακίνητα ο Πέτρος Δούκας.
Βέβαια ακίνητα έχει αποκτήσει και ο γιός του ταχυδρόμου τα τελευταία χρόνια. Προφανώς απο την δουλειά του δημοσιογράφου που πριν μερικά χρόνια έμενε στην Καισαριανή...Αλλά και η Μάρα "Χρυσοχέρα" 815.000 εκατομμύρια ευρώ απο την δημοσιογραφία μέσα σε ένα χρόνο!
ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: