Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!!!!



Απόλυση δημοσιογράφου από την ΕΡΤ ΑΕ


Τις αντιδημοκρατικές πρακτικές από την Διοίκηση της ΕΡΤ και τον Πρόεδρό της κ. Παναγόπουλο με εκδικητικές απολύσεις και λογικές δύο μέτρων και δύο σταθμών, εις βάρος της δημοσιογραφικής ευσυνειδησίας και αντικειμενικότητας, καταγγέλλουν με ερώτησή τους 19 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τον αρμόδιο Υπουργό.





Και πάλι στα πρόθυρα της κατάρρευσης βρίσκεται ο ΟΠΑΔ


Με χρέη και ελλείμματα που προσεγγίζουν τα 2 δισ. ευρώ είναι επιβαρυμένο το ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων που πλέον αδυνατεί ν αντεπεξέλθει έστω και στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις του.




Εστία προβλημάτων ο οικισμός των λυόμενων στο δήμο Πετρούπολης που δημιουργήθηκε το 1999 για τους σεισμόπληκτους


Σε γκέτο περιθωριακών ατόμων, καταυλισμό τσιγγάνων, ατόμων με παραβατική συμπεριφορά και σε σκουπιδαριό έχει εξελιχθεί ο οικισμός των λυόμενων στο δήμο Πετρούπολης που δημιουργήθηκε το 1999, μετά το σεισμό της Πάρνηθας, για να δώσει λύση στο πρόβλημα των αστέγων.




Απειλή προστίμων εις βάρος της Ελλάδας για τους παράνομους ΧΥΤΑ


Η Ελλάδα κινδυνεύει, όταν εκδοθεί η απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, να αρχίσει να πληρώνει 34.000 ευρώ την ημέρα για καθεμία από τις εναπομείνασες χωματερές που συνεχίζουν να λειτουργούν παράνομα.




Αναγκαιότητα αποτελεσματικής διαχείρισης απορριμμάτων


Προγράμματα κομποστοποίησης οργανικών υλικών, χωριστή συλλογή υλικών όπως ορυκτέλαια, ρουχισμός, ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά, απόβλητα, μπάζα , έπρεπε να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό προκειμένου να μπορέσουμε να μειώσουμε τα απόβλητα.


Καθυστέρηση στις μελέτες για το δρόμο Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας


Η ολοκλήρωση της μελέτης κινδυνεύει να είναι εκπρόθεσμη με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το έργο αφού δεν θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότηση του



Θανατηφόρες ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και ασθενοφόρων στην περιοχή της Κορώνης και στον Νομό Μεσσηνίας.


Παρά τις δεσμεύσεις του κ. Υπουργού για δημιουργία Κέντρου Υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Κορώνης αυτό δεν προχώρησε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: