Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ανακοίνωση του Τομέα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ


Στο πλαίσιο δράσεων του Τομέα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπής Άρτας και με την αρωγή του Δήμου Αθαμανίας Νομού Άρτας, Κλιμάκιο του Τομέα, με τη συμμετοχή γιατρών από Νοσοκομεία της Αθήνας, βρέθηκε από 28 έως 30 Αυγούστου στο χωριό Βουργαρέλι και ενημέρωσε για θέματα Υγείας τους κατοίκους της περιοχής. Επίσης, η ομάδα των γιατρών εκτός από την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών, λειτούργησε ιατρεία μαστού, προστάτη, οφθαλμολογικό και γυναικολογικό.

Το τριήμερο δράσεων ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής, με ομιλίες στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου στο Βουργαρέλι και, ολοκληρώθηκε με εξετάσεις των κατοίκων στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, το Σάββατο και την Κυριακή.

Η συμμετοχή των κατοίκων υπήρξε μαζική και συγκινητική και ήταν δείγμα της έλλειψης ιατρικής περίθαλψης και της αδιαφορίας της κυβέρνησης για τις απομονωμένες και απομακρυσμένες περιοχές.

Ο Τομέας Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει τις δράσεις του την προσεχή περίοδο, με ανάλογες πρωτοβουλίες και σε άλλες περιοχές της χώρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: