Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ σχετικά με την παραποίηση και διαστρέβλωση τοποθετήσεων στελεχών του Κινήματος από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ



Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την παραποίηση και διαστρέβλωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκο, τοποθετήσεων στελεχών του Κινήματος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Επόμενο στάδιο, αυτό που όλοι βλέπουμε χθες και σήμερα, στον κατήφορο που έχει επιλέξει η ηγεσία της ΝΔ, είναι η απροσχημάτιστη παραποίηση και διαστρέβλωση τοποθετήσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Το έργο αυτό ανέλαβε να διεκπεραιώσει και σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ο οποίος συνειδητά διαστρέβλωσε θέση του Κινήματος που ανέπτυξε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, ότι δηλαδή, εισοδήματα ίδιου ύψους πρέπει να φορολογούνται με τον ίδιο τρόπο (ίδιο φορολογικό συντελεστή) και όχι όπως σήμερα, που ίδια εισοδήματα αν προέρχονται από εργασία, φορολογούνται με 37 - 40%, αν προέρχονται από συμμετοχή σε ανώνυμη εταιρεία φορολογούνται με 25%, ενώ αν αφορούν μετόχους τραπεζών φορολογούνται με 15%.

Για του λόγου του αληθές παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα από την τοποθέτηση του Γιάννη Ραγκούση:

Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Ο κ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει την ενιαία φορολογική κλίμακα, η οποία ανάλογα θα τείνει να μειώνεται για τους εργαζόμενους και να φθάνει στο ίδιο σημείο για όλους τους πολίτες απ' όπου και αν προέρχονται τα εισοδήματά τους.

Ελπίζουμε, να είναι η τελευταία φορά που ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταφεύγει σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: