Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

Αλλοιωμένα κρέατα στο Πολεμικό Ναυτικό

Η εταιρεία «Θεσπρωτία ΑΕ», η οποία βρέθηκε να διατηρεί στο κατάστημά της, στις παλιές εγκαταστάσεις της αγοράς του Αγ. Ι. Ρέντη, μεγάλη ποσότητα αλλοιωμένων και ακατάλληλων για κατανάλωση κρεάτων, τα οποία και κατασχέθηκαν, είναι προμηθευτής του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και άλλων φορέων του Δημοσίου.

Την προειδοποίηση αυτή απηύθηνε με επιστολή του προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Καρχιμάκης:

«… παρακαλούμε να προχωρήσετε άμεσα στους σχετικούς ελέγχους στις υπηρεσίες του Υπουργείου σας και των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Καρχιμάκης ενημερώνει το ΥΠΕΘΑ ότι η εταιρεία είναι ασυνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους προμηθευτές της.

«Επιπροσθέτως, σας ενημερώνουμε ότι μετά από καταγγελίες των κτηνοτρόφων, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει φανεί ασυνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, οφείλοντας μεγάλα χρηματικά ποσά στους παραγωγούς. Επειδή, πιθανόν αυτές τις ημέρες επίκεινται οι εξοφλήσεις προς προμηθευτές, παρακαλούμε να προβείτε στις σχετικές ενέργειες, ώστε να αποτραπεί η εξόφληση της συγκεκριμένης εταιρείας, εφόσον έχει οικονομικές εκκρεμότητες με Υπηρεσίες του Υπουργείου και των Ενόπλων Δυνάμεων», καταλήγει η επιστολή.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: