Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ξέσπασμα Χρυσοχοΐδη μέσω του Flash 96

"Φτάνει πια η υποκρισία. Είμαστε η κυβέρνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα επιδείξουμε μηδενική ανοχή στην ανομία που πλήττει την κοινωνική συνοχή και τους φτωχούς", τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον Flash 96.

Ο κ. Χρυσοχοίδης πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως κάποιοι ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη και μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. "Λένε χοντρά ψέματα, θέλουν να μεταφέρουν τα δικά τους προβλήματα στην κυβέρνηση, η εποχή που είχαν ασυλία τελείωσε", υπογράμμισε προσθέτοντας ότι ο Συνασπισμός χρησιμοποιεί άλλη γλώσσα απ αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το θέμα της κατάληψης του δημαρχείου Κερατσινίου υπογράμμισε ότι δεν έχει ακούσει μέχρι στιγμής από το δήμαρχο και τους συμβούλους ποιος θα πληρώσει για τις καταστροφές.

Ο υπουργός επεσήμανε ότι θα διερευνηθεί πλήρως και θα αποδοθούν άμεσα αν χρειαστεί ευθύνες για τον ζητά που τραυμάτισε με τη μοτοσικλέτα του διαδηλώτρια.

Αντίδραση Τσίπρα

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πως σχολιάζει τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος, με τις δηλώσεις του στον Flash 96 κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι είπε πολλά ψέματα για την υπόθεση των επεισοδίων στο Κερατσίνι κι ότι προσπαθεί να μεταφέρει τα προβλήματα του χώρου του στην κυβέρνηση, ο κ.Τσίπρας δήλωσε: "Ακούγοντας το χθεσινοβραδινό τηλεοπτικό κρεσέντο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αναρωτιέμαι αν πρόκειται για έναν υπουργό της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου κάλεσε το συνήγορο του πολίτη, ή για κάποιον υπουργό μιας ιδιότυπης συγκυβέρνησης ΝΔ και ΛΑΟΣ" και πρόσθεσε ότι όποιος τον άκουγε "μόνο ασφάλεια δεν θα αισθανόταν".

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: