Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

"Παπαρήγα και Τσίπρας έχουν κηρύξει την ένταση"

Σκληρή επίθεση, με τη γνωστή του γλώσσα, κυρίως κατά του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θόδωρος Παγκαλος με αιχμή τις κινητοποιήσεις και την κοινωνική αναταραχή. "Η Παπαρήγα και ο Τσίπρας έχουν κηρύξει την ένταση, όπως και η άκρα δεξιά στο θέμα των μεταναστών" ειπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, στο κεντρικό δελτίο του MEGA, για να σημειώσει με νόημα ότι όλα αυτά τα κόμματα δεν εκπροσωπουν την πλειονότητα της κοινωνίας, αφού συγκεντρώνουν 15% συνολικά στις εκλογές. Μάλιστα ο κ. Πάγκαλος κατήγγειλε ότι αυτοι που έδειραν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο είναι "στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ". "Βγήκαν από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν όνομα" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος κάλεσε όμως και τον Αντώνη Σαμαρά να "μαζέψει" Γιάννη Μανώλη, τον οποίο χαρακτήρισε "ηγέτη" των πρώην εργαζομένων στην Ολυμπιακή που έχουν καταλάβει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις για τα μέτρα και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. "Και μένα με στενοχωρούν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Ανάγκα και θεοί πείθονται" σημειωσε ο κ. Πάγκαλος.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: