Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...


Υπολειτουργεί σήμερα ο δημόσιος τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, ενώ 48ωρη απεργία- χθες και σήμερα- πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ. Η τριτοβάθμια οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων έχει προγραμματίσει επίσης συλλαλητήριο για τις 27 Απριλίου, ενώ...
το επόμενο διάστημα θα συντονίσει τις απεργιακές της κινήσεις με αυτές της ΓΣΕΕ. Στη σημερινή απεργία συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στους δήμους και στις νομαρχίες, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί και το προσωπικό των Ταμείων. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσιο νοσοκομεία, καθώς απεργούν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι σε αυτά. Επιπλέον συμμετέχουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι οποίοι θα συνεχίσουν με νέα απεργία στις 4 Μαΐου. Επίσης απέχουν από τα καθήκοντά τους και οι πανεπιστημιακοί, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε νέα απεργιακή κινητοποίηση στις 4 και 5 Μαΐου.
Στο μεταξύ 48ωρη απεργίαχθες και σήμερα- πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, που το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Σημειωτέον ότι σε 48ωρη πανελλαδική αποχή χθες και σήμερα προχώρησαν και οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα στον χώρο της Δικαιοσύνης αλλά και τα κυβερνητικά μέτρα για τους μισθούς και το Ασφαλιστικό.
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: