Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...


Χρέος μας ιστορικό είναι να πάρουμε κάθε απόφαση που θα αποτρέψει τα χειρότερα για τους Έλληνες, τόνισε ο πρωθυπουργός στην εισηγήσή του στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε σήμερα. Σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις της Eurostat για το έλλειμμα, ο Γ. Παπανδρέου είπε...

ότι οι εκτιμήσεις δεν αλλάζουν το στόχο που έχει τεθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης για μείωση του ελλείμματος φέτος κατά 4%.

Ο πρωθυπουργός άσκησε δριμύτατη κριτική στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα πρέπει να δούμε πού θα κρυφτούν οι 'γνωστοί ύποπτοι'. Εκείνοι που υποστήριζαν ότι το έλλειμμα του 2009 είναι μονοψήφιο, 6% έλεγαν, το πολύ 9%, και ότι η κυβέρνησή μας το 'φούσκωσε'».
Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε «έγκλημα» αυτό που συνέβη στη χώρα από το 2004 έως το 2009 και κατέληξε λέγοντας: «Αρκετά πια ο φόβος και ο πανικός. Και αντί να ψάχνουμε δικαιολογίες για να παραιτηθούμε των ευθυνών μας, είναι σήμερα επιτακτική ανάγκη να μπούμε όλοι επί τω έργω. Αναλάβαμε την ευθύνη του έργου για τη σωτηρία της χώρας, για το μέλλον των Ελλήνων.»

fimotro.

Δεν υπάρχουν σχόλια: