Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Άλλο να σου μένουν 120 χιλιάδες κι άλλο ...14!


Από την ΡΟΥΛΑ ΤΑΚΗ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ

Κυρία Κατσέλη είναι άλλο πράγμα να σου κόβουν 25.000 ευρώ και να ζεις με τα υπόλοιπα 120.000 και άλλο να σου κόβουν 3000 ευρώ και να ζεις με τα υπόλοιπα 14.000. Ειδικά όταν έχεις παιδιά να μορφώσεις σε ένα κράτος που προσπαθεί να τα κρατήσει αμόρφωτα.
΄Οταν υπάρχουν ηλικιωμένοι που είναι άρρωστοι σε ένα κράτος που η δημόσια υγεία χωλαίνει και πώς να το κάνουμε δηλαδή βολεύει και να πεθάνουνε γιατί θα...

γλυτώσει και τις συντάξεις τους. Σε ένα κράτος που θεσπίζει ημιυπαίθριους όταν κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις, αλήθεια που θα βρει ο κόσμος λεφτά να πληρώσει; Σε ένα κράτος που η ΔΕΗ αυξάνεται κατά βούληση και που κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει.
Το θέμα είναι ότι ο λαός δεν μπορεί να κάνει τίποτε γιατί είναι εγκλωβισμένος από τις δικές του επιλογές, παρά μόνο να είναι θεατής στο θέατρο το παραλόγου. Του ζητάτε να πληρώσει ενώ την ίδια στιγμή του κόβετε τον μισθό του και αυξάνονται ακόμη και τα τρόφιμα. Λυπάμαι πολύ αν εσείς έτσι εννοείτε την δημοκρατία και κρίμα στον ελληνικό λαό που έχει τέτοιους ανθρώπους να τον εκπροσωπούν. Βέβαια γεγονός είναι ότι έχουμε αυτό που ψηφίσαμε. ΄Εχετε αναρωτηθεί αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι ποσοστό θα έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: