Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Πεταλωτής για κατάληψη της ΕΡΤ και την ανάρτηση πανό στην Ακρόπολη




«Κάποιοι, υποτίθεται υπερασπιζόμενοι εργασιακά συμφέροντα, εξέλαβαν τη χτεσινή, παγκόσμια ημέρα της ελευθεροτυπίας, ότι μπορούν να καθορίζουν τις ειδήσεις που θα προβληθούν, έστω από ένα κρατικό κανάλι», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, αναφερόμενος στην κατάληψη στην ΕΡΤ.

Επιπλέον, είπε ότι είναι «υπεύθυνοι» και «υπόλογοι» για ...τη συμπεριφορά τους και την απαξίωση της δημόσιας ζωής και των πολιτών, που παρακολουθούν ή όχι το συγκεκριμένο κανάλι.

Κληθείς να σχολιάσει την ανάρτηση πανό στην Ακρόπολη από το ΠΑΜΕ, ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι «δυστυχώς το ΠΑΜΕ έχει αναλάβει κατ’ εργολαβία την υπονόμευση του τουρισμού και αυτό γίνεται με την ευθύνη του ΚΚΕ, αντιδρώντας στην αποβίβαση τουριστών στο λιμάνι του Πειραιά και βεβηλώνοντας την Ακρόπολη».

Ακόμη σημείωσε ότι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ είναι υπόλογα για τα έσοδα που χάνονται από τον τουρισμό, για τις δουλειές που χάνουν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και θα πρέπει να απολογηθούν.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να παρακολουθεί και να δρα με ισορροπία, σύνεση και ψυχραιμία, αλλά η ανάγκη καταδίκης τέτοιου είδους, υποτίθεται ακτιβιστικών, ενεργειών είναι εντονότατη και θα πρέπει να τη συμμεριστούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: