Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Σε «κλοιό» συγκεντρώσεων το κέντρο

Συλλαλητήριο από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ


http://img.protothema.gr/
Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς που διέρχονται από το κέντρο της πόλης, καθώς ανοιγοκλείνουν οι δρόμοι, ανάλογα με τις κινήσεις των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, κλειστή παραμένει η Πειραιώς στο ύψος του Υπουργείου Εργασίας, ενώ έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη Σταδίου και στη Βασ. Σοφίας.
Εργαζόμενοι στον Ο.Σ.Ε. οι οποίοι ξεκίνησαν την πορεία διαμαρτυρίας τους από τα κεντρικά γραφεία του Ο.Σ.Ε βρίσκονται στο Υπουργείο Εργασίας.

Εκεί συναντήθηκαν με τους απεργούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και τους νοσοκομειακούς γιατρούς, καθώς και με τους απολυμένους του εκδοτικού οίκου του Δ.Ο.Λ. «Ελληνικά Γράμματα».

Όλοι οι εργαζόμενοι μετά την παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας είναι πιθανό να μεταφερθούν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα στην οδό Νίκης και στη συνέχεια έξω από τη Βουλή.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Γράμματα αλλά και από την εταιρία ΦΟΥΛΚΟΡ είχαν κλείσει την Πειραιώς καθώς διαμαρτύρονται για τις απολύσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί στους χώρους της εργασίας τους.

Συλλαλητήριο στις 18:00 από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Με συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 6 το απόγευμα, συμμετέχουν στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Νωρίτερα, στις 10 το πρωί, αντιπροσωπεία της Συνομοσπονδίας και των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βασ. Σοφίας 2).

«Oι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι απλοί πολίτες της χώρας μας που πλήττονται από τις σκληρές, άδικες και υφεσιακές πολιτικές του Μνημονίου των δανειστών θα δώσουν αγωνιστικό παρών στο Συλλαλητήριο των συνδικάτων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: