Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Στον Κάρολο Παπούλια ο Πρωθυπουργός

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των επισκέψεων σε Γαλλία και Τουρκία



Ο Κάρολος Παπούλιας υποδέχεται τον Γιώργο Παπανδρέου σε παλαιότερη συνάντηση τους - Φωτο αρχείου

Στη μία μετά το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει το Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα των πρόσφατων ταξιδιών του στη Γαλλία και την Τουρκία. Το απόγευμα συνέρχεται το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής. Προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τα εθνικά θέματα στη Βουλή εντός του μήνα.

Αύριο Τετάρτη, ο Κάρολος Παπούλιας θα υποδεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη. Η συνάντηση θα γίνειν στις 13:30.


Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Παπανδρέου θα ενημερώσει τον Κάρολο Παπούλια για όλα τα τρέχοντα θέματα. Στο επίκεντρο της συνάντησης η οικονομία και οι συνομιλίες του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του κατά το πρόσφατο ταξίδι του, στο Ερζερούμ.


Το απόγευμα στο υπουργείο Εξωτερικών, συνέρχεται το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, υπό τον υπουργό Δημήτρη Δρούτσα. Στην ατζέντα του Συμβουλίου, ελληνοτουρκικά, Κυπριακό και οι εξελίξεις σε Δυτικά Βαλκάνια και Μέση Ανατολή.

Τέλος, ο κ।Πεταλωτής, ανακοίνωσε ότι εντός του μήνα θα γίνει προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τα εθνικά θέματα στη Βουλή, όπου -όπως είπε- ο Πρωθυπουργός θα κάνει με τον «ευκρινέστερο και αναλυτικότερο» τρόπο ενημέρωση για τα εθνικά θέματα.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: