Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

"Φαντασίωση Σαμαρά τα σενάρια περί συγκυβέρνησης"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άσκησε δριμεία κριτική προς τον αρχηγό της ΝΔ χαρακτηρίζοντας ως "νέα φαντασίωση" του Αντ. Σαμαρά ότι το ΠΑΣΟΚ κρύβεται πίσω από τα
σενάρια για συγκυβέρνηση με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μάλιστα, απαντώντας σε δήλωση του κ Σαμαρά ότι δεν θα δεχτεί να συμμετέχει σε μια συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πεταλωτής απάντησε: "Και ποιος του το πρότεινε;".

Συνέχισε δε λέγοντας: "Είναι δυνατόν στη σημερινή εποχή που ο κ. Σαμαράς και το κόμμα του που ούτε ως κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να σταθεί με τη δέουσα σοβαρότητα, να προσδοκούμε μάλιστα να γίνει και συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ;".

Ο κ. Πεταλωτής είπε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τη λαϊκή εντολή να βγάλει τη χώρα από την κρίση και συμπλήρωσε ότι προκειμένου ο κ. Σαμαράς να ασχολείται και να απεργάζεται τέτοιου είδους σενάρια, θα ήταν πιο ωφέλιμο να κάνει τη στοιχειώδη δουλειά που έχει να κάνει, δηλαδή το κόμμα του να δείξει μια σοβαρότητα και να συμβάλει στο ξεπέρασμα της κρίσης που εν πολλοίς δημιούργησε η ίδια η κυβέρνηση της ΝΔ.

Ακόμη χαρακτήρισε αυτά τα "σενάρια" ως "ευσεβείς πόθους" του κ। Σαμαρά και τόνισε ότι "δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα", ότι "δεν έχουμε ανάγκη από συγκυβερνήσεις" και πως "από τη στιγμή που δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, είναι όχι απλώς εκ του περισσού, αλλά προκαλεί και γέλωτα να αρνείται μάλιστα ο κ. Σαμαράς να συμμετέχει και σε μια τέτοια συγκυβέρνηση".
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: