Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η COSCO ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ


Το νομικό επιτελείο του ομίλου Cosco εξετάζει διεξοδικά την προκήρυξη της ΓΑΙΑΟΣΕ για το διεθνή διαγωνισμό ανάπτυξης Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο.
Η Cosco, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ναυτεμπορικής», εξετάζει εκ νέου τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, ύστερα από μία μεγάλη περίοδο που το ενδιαφέρον της είχε «παγώσει»..
, με βασική αιτία, όπως διαφαίνεται, την αρνητική στάση που είχε κρατήσει η ΓΑΙΑΟΣΕ απέναντι στις παρατηρήσεις που είχε καταθέσει τις προηγούμενες φορές.
Μετά τη νέα παράταση που δόθηκε στο διαγωνισμό την προηγούμενη Πέμπτη για τον Ιούνιο του 2011, την έκτη κατά σειρά, η Cosco σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να αποστείλει εκ νέου τις παρατηρήσεις της προς τη ΓΑΙΑΟΣΕ ώστε, εφόσον υπάρξει συμφωνία απόψεων, να συμμετάσχει στο διαγωνισμό.
Το Δεκέμβριο του 2010 η ΓΑΙΑΟΣΕ είχε αποστείλει το τελευταίο απαντητικό υπόμνημα στις παρατηρήσεις της Cosco, αποδεχόμενη ορισμένες καίριας σημασίας για τον κινεζικό όμιλο θέσεις.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας, το νομικό επιτελείο του κινεζικού ομίλου εκτιμά ότι παραμένουν ανοικτά τέσσερα βασικά για την Cosco θέματα, ενώ ταυτόχρονα ζητεί διευκρινήσεις αλλά και καλύτερη διατύπωση αρκετών όρων του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: