Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Να πουν την αλήθεια στο λαό κάλεσε τους συναδέλφους του ο υπουργός Υγείας

«Αλλιώς δεν θα ξεπεράσουμε την κρίση»

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας  Λοβέρδος
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος (Φωτογραφία: ΑΠΕ )
Αθήνα
«Να πούμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, γιατί η αλήθεια δεν λέγεται με δόσεις» κάλεσε τους συναδέλφους του υπουργούς ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που έδωσε την Τρίτη.

Ο κ. Λοβέρδος παράλληλα προειδοποίησε ότι η κρίση «δεν πρόκειται να ξεπεραστεί εάν η κυβέρνηση πορεύεται με ενοχικό πολιτικό λόγο».

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που ο υπουργός Υγείας επιμένει ότι πρέπει να αφανισθεί από την κυβέρνηση το ζήτημα του «ενοχικού πολιτικού λόγου».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «στην Ελλάδα πάσχουμε από έλλειψη πεποίθησης για αυτά που κάνουμε», επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να κάνει «τονωτικές ενέσεις» στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και κυρίως στους υπουργούς που παίρνουν σημαντικές αποφάσεις.

Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τους συναδέλφους του υπουργούς να στηρίζουν όλοι μαζί τις προσπάθειες που γίνονται για έξοδο από την κρίση και κυρίως, όπως τόνισε (στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio 9) «να είμαστε όλοι μπροστά, χωρίς κανένας να ντρέπεται να κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια».

Έκανε μάλιστα και ένα είδος αυτοκριτικής στο μέτρο της απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, παραδεχόμενος ότι δεν έχει λειτουργήσει και επιρρίπτοντας κυρίως ευθύνες στους μηχανισμούς ελέγχου ορισμένων δήμων της χώρας.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: