Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ο Γιώργος διαγράφει τον Άκη


Ο Γιώργος διαγράφει τον Άκη

Μπορεί τα αδικήματα για τις μίζες που δόθηκαν στα υποβρύχια να έχουν παραγραφεί, αλλά κάποιος φαίνεται ότι θα πληρώσει τη νύφη. Ο λόγος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος οδεύει προς οριστική διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ, άσχετα με τα στοιχεία που θα προκύψουν από τη διερεύνηση του σκανδάλου.

Ανώτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ότι η οριστική διαγραφή του Άκη έχει ήδη καθυστερήσει προσθέτοντας ότι αυτό δείχνει μια ενοχική στάση που συγκρούεται με την διακηρυχθείσα πολιτική “όλα στο φως”.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πάρει την απόφαση να διαγράψει τον Άκη και αυτό θα γίνει αμέσως μετά τη διαβίβαση του φακέλου του σκανδάλου στη Βουλή.
Το σκάνδαλο των υποβρυχίων που έχει “πράσινη” απόχρωση, η ΝΔ επιθυμεί να το φέρει στη Βουλή ,με πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ενώ ο ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι τα στοιχεία μπορούν να οδηγήσουν κατ ευθείαν σε προανακριτική.
Στο σκάνδαλο, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ ενέχονται περισσότερα από 70 άτομα. Μεταξύ αυτών πολιτικά πρόσωπα, αξιωματικοί και επιχειρηματίες.
Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κατέστη δυνατόν να προσδιοριστούν με ασφάλεια οι… δύτες που βούτηξαν στα μαύρα νερά της μίζας…

Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: