Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ...50 ΔΙΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΛΟΓΩ... ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
(από το anatropi2020)
Σε υπουργό αξιοποίησης της Δημόσιας περιουσίας υποβαθμίζει τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες της anatropi2020 από στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου το σενάριο αλλαγών στην κυβέρνηση που...
εξετάζεται αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει μετακίνηση του τσάρου σε ένα νέο υπουργείο, το οποίο θα αναλάβει να προωθήσει τις αποκρατικοποιήσεις από τις οποίες η κυβέρνηση φιλοδοξεί -αποτελεί, άλλωστε, όρο της τρόϊκας και ειδικότερα της Άγκελα Μέρκελ- να αντλήσει 50 δις τα επόμενα χρόνια. Με αυτό τον τρόπο ο πρωθυπουργός θα "χρυσώσει το χάπι" στον υπουργό Οικονομίας, κάτι που το ζήτησε και ο ίδιος για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση (που θα δημιουργηθεί, όμως...) ότι μετακινείται ως αποτυχημένος.
Υφυπουργό στο ίδιο υπουργείο ο πρωθυπουργός σκέπτεται να τοποθετήσει την βουλευτή Επικρατείας και οικονομολόγο με σημαντικές επαφές στο εξωτερικό κυρία Ελένη Παναρίτη, η οποία έλαβε "πράσινο φως" από το Μαξίμου και έχει πυκνώσει εσχάτως τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές της εμφανίσεις.
Η κυρία Παναρίτη έχει εκτελέσει "μυστικές αποστολές" για λογαριασμό του Γιώργου Παπανδρέου και λέγεται ότι εκείνη προετοίμασε την επίσκεψη του Τζορτζ Σόρρος στην Ελλάδα, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κροίσο των διεθνών αγορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: