Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Χτυπούν λάθος πόρτα για τις μίζες, τονίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος

«Περίεργη σύμπραξη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ»

«Είναι φανερό ότι η υπόθεση μπάζει νερά» δηλώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος
«Είναι φανερό ότι η υπόθεση μπάζει νερά» δηλώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος (Φωτογραφία: ICON )
Αθήνα
Η υπόθεση των υποβρυχίων «είναι σκάνδαλο μίζας» παραδέχεται για πρώτη φορά ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος. Τη δική του, ωστόσο, εμπλοκή, την αποδίδει «σε γνωστά παράκεντρα της εξουσίας εντός ΠΑΣΟΚ».

«Με τοποθέτησαν αιφνιδιαστικά στο 'κάδρο' των υπουργών για τους οποίους θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για τη Siemens, ενώ δεν έχω καν υπογράψει οποιαδήποτε σύμβαση με τη Siemens» υπογραμμίζει και προσθέτει: «Τους πληροφορώ ότι χτυπούν λάθος πόρτα».

Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο κ.Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζει «περίεργη σύμπτωση» την κοινή απόφαση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ «να παραπέμψουν μόνο αυτόν».

«Είναι φανερό ότι η υπόθεση 'μπάζει νερά', υπό την έννοια ότι υπάρχει ένα σκάνδαλο μίζας που εξελίχθηκε μέσα από διάφορες πτυχές εκτέλεσης του προγράμματος και για τις οποίες οι ένοχοι πρέπει να αναζητηθούν και να τιμωρηθούν» τόνισε.

Ο ίδιος δηλώνει ότι νιώθει «ενοχλημένος και αδικημένος από την ανιστόρητη προσπάθεια ορισμένων να με εμφανίσουν δήθεν ως 'ξένο σώμα' για το ΠΑΣΟΚ. Είναι εμφανές ότι υπακούουν σε πολιτικές σκοπιμότητες.»

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: