Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Με ιδιωτική πτήση ο «τσάρος» στη Νέα Υόρκη!


Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του περιγράμματος των νέων μέτρων, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πέταξε για τη Νέα Υόρκη- θα συμμετάσχει στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ, με το… προεδρικό αεροσκάφος!

Η είδηση- έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το Πρώτο Θέμα, είναι φυσικό να προκαλέσει όλους- όσοι καλούνται να επωμιστούν νέα βάρη από τις αστοχίες, τις ατυχείς προβλέψεις και την αδυναμία του «τσάρου» να ελέγξει τους εισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους.
Ενδεχομένως, κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ να σκεφτούν ότι η κριτική για το συγκεκριμένο θέμα είναι λαϊκισμός. Διαφωνούμε απόλυτα!
Τη στιγμή που τα νοικοκυριά σφαγιάζονται- όπως αναφέρουν στο πρωτοσέλιδό τους τα φιλοκυβερνητικά ΝΕΑ, ο κ. Παπακωνσταντίνου, πρώτος οφείλει να υποστεί κάποιες από τις συνέπειες.
Τυχόν δικαιολογίες περί έλλειψης άλλης πτήσης κλπ, δεν θα πείσουν κανένα! Ο κ. Παπακωνσταντίνου, αναχώρησε χθες το απόγευμα και η πρώτη του συνάντηση έχει προγραμματιστεί γιασ σήμερα στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος).
Όταν ένας λαός αιμορραγεί, ας υποστεί και μια μικρή ταλαιπωρία και ο κ। Παπακωνσταντίνου. Στην τελική, έχει πολύ περισσότερες ευθύνες από όσους πληρώνουν το μάρμαρο.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: