Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Όλες οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούσαν τη ΓΕΝΟΠ, απαντούν οι συνδικαλιστές

«Αλλο μπλακ άουτ, άλλο δυσχέρειες»

(Φωτογραφία: APE )
Αθήνα
Η χρηματοδότηση της ΓΕΝΟΠ από τη ΔΕΗ γίνεται εδώ και 27 χρόνια και από όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Φωτόπουλος.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν είναι τυχαία η χρονική συγκυρία που έχει επιλεχθεί, προκειμένου να χτυπηθεί -όπως τόνισε- το μόνο συνδικάτο που έχει αρνηθεί τις πολιτικές του Μνημονίου.

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις, ο κ. Φωτόπουλος είπε ότι από τις απεργίες δημιουργούνται δυσχέρειες, όχι όμως μπλακ άουτ.

Αφησε μάλιστα αιχμές για το γεγονός ότι οι κινητοποιήσεις που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζονται από τα Μέσα Ενημέρωσης ως «απειλή».

«Η απεργία είναι συνταγματικό δικαίωμα και πάντοτε από τις απεργίες δημιουργούνται δυσχέρειες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο πόρισμα του Επιθεωρητή για τα κονδύλια που δίνονταν από τη διοίκηση της ΔΕΗ στη ΓΕΝΟΠ, επανέλαβε ότι τα χρήματα αυτά δίνονται βάσει των συλλογικών συμβάσεων από τους μισθούς των εργαζομένων.

Αφησε εκ νέου αιχμές για τον κ. Ρακιντζή λέγοντας: «Όταν ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης που είναι σε αυτή τη θέση εδώ και 7 χρόνια δεν ακούει και δεν βλέπει καμία παρανομία, ξαφνικά 'ξύπνησε' σήμερα;»

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: