Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Άλλος για Ύδρα τράβηξε, άλλος για Αταλάντη


Άλλος για Ύδρα τράβηξε, άλλος για Αταλάντη eurokinissi

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και το φετινό Πάσχα, οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας θα ταξιδέψουν προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και προς προορισμούς εκτός Αθηνών για να γιορτάσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ως είθισται, θα περάσει τις γιορτές στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Ιωάννινα, όπου βρίσκεται ήδη, από την Κυριακή των Βαΐων.

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα προτιμήσει τον Αργοσαρωνικό και το νησί της Ύδρας, έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς. Το ξενοδοχείο "Μπρατσέρα" θα φιλοξενήσει τον κ. Παπανδρέου και την οικογένειά του.

Στον τόπο καταγωγής της συζύγου του, Γεωργίας, στο γραφικό Ναύπλιο, θα ταξιδέψει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δεν αποκλείεται να επισκεφθεί κάποιο στρατόπεδο.

Η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα θα αποτελέσει εξαίρεση, αφού θα παραμείνει στην πρωτεύουσα τις εορταστικές μέρες, με πολύ πιθανή την συνηθισμένη επίσκεψη σε κάποιο στρατόπεδο. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης έχει επιλέξει την Αταλάντη όπου θα βρεθεί με την οικογένειά του.

Αναποφάσιστος είναι ακόμα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που αναμένεται να επισκεφθεί μαζί με την οικογένειά του την Καβάλα ή τα Τζουμέρκα, όπου έχει οικογενειακές ρίζες.

Τα Χανιά, στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Κρήτη, θα επισκεφθεί η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μαζί με τον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και άλλους συγγενείς.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, επέλεξε το ακριτικό χωριό, Δολό, στην Πωγωνιανή, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, για να περάσει τις γιορτινές μέρες με την οικογένεια του, μετά από συστάσεις του "κοντοχωριανού" Κάρολου Παπούλια।

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: