Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο Άκης θα πάει στη Βουλή και θα μιλήσει


Παρών θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη, στη Βουλή, με αντικείμενο την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο κ. Τσοχατζόπουλος θα εξαπολύσει δριμύ κατηγορώ κατά του ΠΑΣΟΚ, που τον οδήγησε στην προανακριτική επιτροπή, τονίζοντας ότι τον χρησιμοποιεί ως σύγχρονη «Ιφιγένεια», προκειμένου να πείσει την κοινή γνώμη ότι έχει κηρύξει τον πόλεμο κατά της διαπλοκής και ότι μπροστά στην διαφάνεια του πολιτικού βίου, δεν διστάζει να θυσιάσει ακόμα και ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του παρελθόντος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας θα προσδώσει χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης, στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ και θα αποποιηθεί των προσωπικών του ευθυνών, τονίζοντας ότι η απόφαση για την αγορά των υποβρυχίων, ήταν μια απόφαση που ελήφθη από το ΚΥΣΕΑ.

Την ίδια ώρα διάχυτη είναι πλέον η άποψη ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ότι στην προανακριτική επιτροπή θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν μεγάλους τριγμούς τόσο στο πολιτικό σκηνικό όσο και στην Ιπποκράτους.

Πολλοί μάλιστα, και εντός ΠΑΣΟΚ, εκτιμούν, ότι ο κ। Τσοχατζόπουλος κρύβει πολλούς «άσσους» στο μανίκι του και ότι δεν θα διστάσει να πλήξει τόσο το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη όσο και του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου προκειμένου να διασώσει την τιμή και την υπόληψη του. Είδωμεν.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: