Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

"O μόνος υπουργός Περιβάλλοντος που θα νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα..."

Σφυρκόπημα κατά Παπακωνσταντίνου από το ΠΑΣΟΚ


http://img.protothema.gr/B2F8C92642C42DA9E70AFEEE939E59DC.jpg

Ως ο μόνος υπουργός Περιβάλλοντος που θα μονιμοποιήσει τα αυθαίρετα χαρακτήρισαν τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια του ΚΤΕ Περιβάλλοντος. Η πλειοψηφία των μελών του κυβερνώντος κόμματος είναι εξοργισμένη με τον υπουργό μετά τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος για την ύπαρξη αυθαίρετης «οικογενειακής» εξοχικής κατοικίας αλλά για την ώρα εξαπολύουν τα επικριτικά τους σχόλια μόνο στους διαδρόμους του κοινοβουλίου κυρίως για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει δείξει τα ηθικά αντανακλαστικά και να παραιτηθεί.

Από την άλλη στην συνεδρίαση του ΚΤΕ επέλεξαν να ασκήσουν δριμεία κριτική αποκλειστικά στην πολιτική του υπουργού.
ναλυτικά, ο κ. Κώστας Καρτάλης είπε με νόημα προς τον κ. Παπακωνσταντίνου «η πολιτική σας γίνεται βαθμιαία όλο και πιο εκπτωτική για το περιβάλλον. Νομιμοποιείτε κάθε αυθαιρεσία των ελλήνων πολιτών και στέλνετε λάθος μηνύματα» και πρόσθεσε πως η πολιτική για την εξοχική κατοικία είναι «εξαμβλωματική» .

Στο ίδιο μήκος και η κυρία Σοφία Γιαννακά η οποία επέκρινε την πρόθεση του κ. Παπακωνσταντίνου να νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα λέγοντας «είναι κρίμα η πρώτη πράξη ως υπουργός Περιβάλλοντος να είναι η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων και το μόνο έργο στα δύο πρώτα χρόνια του υπουργείου να είναι αυτή η νομιμοποίηση».

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι υπήρξαν και βουλευτές οι οποίοι τάχθηκαν υπέρ της τακτοποίησης των αυθαιρέτων όπως ο κ. Αλέκος Αθανασιάδης και ο κ. Μιχάλης Τζελεπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: