Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Oι νέες διοικήσεις σε νοσοκομεία και υγεινομικές περιφέρειες μετά τις συγχωνεύσεις

Ξεκίνησαν οι τοποθετήσεις

Τους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας
Τους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας (Φωτογραφία: Eurokinissi )
Αθήνα
Άρχισαν οι τοποθετήσεις των νέων διοικητών στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας, ενώ ολοκληρώθηκε η αναδιάταξη των διοικήσεων των νοσοκομείων στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων όμορων υγειονομικών μονάδων. Νέοι προέδροι, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, τοποθετήθηκαν επίσης τόσο στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), όσο και στο Εθνικό Κέντρο Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ).

Συγκεκριμένα με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου διορίζονται διοικητές στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονία και Θράκη) ο Κωνσταντίνος Τσιτουρίδης, στην 6η (Πελοπόννησος, Ιόνια Νησιά και Δυτική Στερεά) ο κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος και στην 7η (Κρήτη) ο κ. Γεώργιος Φραγκιαδάκης.

Νέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Ανωμερίτης και του Εθνικού Κέντρου Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ) ο κ. Παναγιώτης Γκούμας.

Τέλος, μετά την αναδιάταξη των νοσοκομείων του ΕΣΥ, στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων υγειονομικών μονάδων και της ενοποίησης των διοικητικών τους δομών, διαμορφώθηκαν κοινές διοικήσεις σε 78 ομάδες νοσοκομείων.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: