Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Συναντήσεις με Ισραηλινούς πολιτικούς και επιχειρηματίες είχε ο Αντώνης Σαμαράς

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς (Φωτογραφία: Icon )


Ιερουσαλήμ, Ισραήλ
Προθυμία και από τις δύο πλευρές για την δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ διαπίστωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά την διήμερη επίσκεψή του στο Ισραήλ που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη.

Σε δηλώσεις του ο κ.Σαμαράς επισήμανε ότι στις συνομιλίες που είχε έγιναν συζητήσεις για την Ελλάδα και για την ευρύτερη περιοχή.

«Αργότερα είχαμε μια πραγματικά χρήσιμη συζήτηση με επιχειρηματίες που έχουν επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Διαπίστωσα, για μια ακόμη φορά, ότι υπάρχει μεγάλη προθυμία από όλους για τη δημιουργία στρατηγικής συνεργασίας των δύο χωρών.

» Ο δρόμος έχει ανοίξει. Με σωστή δουλειά, μπορεί να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Νωρίτερα, ο κ.Σαμαράς συναντήθηκε με τον Ισραηλινό πρόεδρο της Δημοκρατίας, Σίμον Πέρες και παρακάθησε σε δείπνο εργασίας με ισραηλινούς επιχειρηματίες από όλους τους τομείς.

Ακόμη συναντήθηκε με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Στρατηγικών Υποθέσεων, Μοσέ Γιαλόν. Τέλος επισκέφτηκε το ισραηλινό Κοινοβούλιο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Σώματος, Ρόιβεν Ρίβλιν όπως και την αρχηγό της αντιπολίτευσης, Τζίπι Λίβνι.



Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: