Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αισιοδοξία για τις επιδόσεις του ΚΚΕ την 6η Μαΐου



Αισιοδοξία για τις επιδόσεις του ΚΚΕ την 6η Μαΐου
Αισιοδοξία για την εκλογική μάχη και τις επιδόσεις του ΚΚΕ, αλλά και απαισιοδοξία για την κατάσταση στην οποία θα βρεθουν η χώρα και οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα η νεολαία, στις 7 Μαΐου, εξέφρασε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.  


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ανέφερε ότι αυτός που θα ψηφίσει ΚΚΕ στις εκλογές, θα το κάνει επειδή θέλει να αντιδράσει, να τιμωρήσει, για να διαμορφωθεί ένα κίνημα που θα αποσπάσει κατακτήσεις ή για να αποτρέψει τα χειρότερα που έρχονται.

Την επομένη των εκλογών τα προβλήματα θα είναι παρόντα, τόνισε η κ. Παπαρήγα και αναφέρθηκε στα μέτρα που ήδη έχουν δεσμευθεί ότι θα πάρουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι εκατοντάδες χιλιάδες θα είναι οι εργάτες και οι αγρότες που θα τιμήσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ και πρόσθεσε πως «όταν αποφασίσουν να ξεσηκωθούν για να νικήσουν, η αλλαγή θα έρθει στην Ελλάδα».

Αναφέρθηκε επίσης στις προτάσεις του ΚΚΕ για σειρά θεμάτων που έχει παρουσιάσει και συμπλήρωσε πως τα άλλα κόμματα είναι αυτά που απορρίπτουν τις προτάσεις του κόμματος.

Σχετικά με τα εργασιακά, η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι υπογράφουν μεγάλες μειώσεις αμοιβών των εργαζομένων και έκανε λόγο για υποκριτές, ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες.

Τέλος, μιλώντας για τη νεολαία, εκτίμησε ότι «ακόμη και αν υπάρξει ανάπτυξη, αυτή θα εξελιχθεί σε τραγωδία για τους νέους ανθρώπους, εξαιτίας των εξευτελιστικών αμοιβών και γενικότερα των εργασιακών σχέσεων».

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: