Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αυτή η ιδέα του Ευάγγελου Βενιζέλου... αποδεικνύει πόσο χαμένα τα έχει


Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο
Προβληματισμό έχει προκαλέσει στους πελάτες-οπαδούς του ΠΑΣΟΚ η σκέψη του Ευάγγελου Βενιζέλου να πραγματοποιηθεί ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος. Οι πελάτες του ΠΑΣΟΚ θέλουν να πάνε στο Σύνταγμα αλλά φοβούνται τις αντιδράσεις.
Ένας τρόπος για να αποφύγουν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ το στίγμα του πασόκου –και τυχόν επιθέσεις- είναι να πάνε στην πλατεία Συντάγματος με κουκούλες.
Αν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ πάνε στο Σύνταγμα με...

 κουκούλα, κανείς δεν θα μπορεί να τους αναγνωρίσει και δεν θα διατρέχουν κανένα κίνδυνο.
Πάντως, ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο πως -αφού επί τριάντα χρόνια δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα στην Ελλάδα αν δεν δήλωνες οπαδός του ΠΑΣΟΚ- θα έφτανε μια ημέρα που θα ντρεπόσουν και θα φοβόσουν να ομολογήσεις πως είσαι οπαδός του ΠΑΣΟΚ.
(Αυτή η ιδέα του Ευάγγελου Βενιζέλου να πραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αποδεικνύει πόσο χαμένα τα έχει. Αν –λέω αν- κάποιος πολίτης αποφασίσει να αυτοκτονήσει στο Σύνταγμα την ώρα της συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ, τι θα γίνει; Θα ανεβάσουν το πτώμα στην εξέδρα και θα το κουνάνε δεξιά αριστερά, για να φαίνεται πως βαράει παλαμάκια στον Βενιζέλο;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: