Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Και ο Αλέφαντος στηρίζει Παπουτσή! (εκτενές φωτορεπορτάζ)



Και ο Αλέφαντος στηρίζει Παπουτσή! (εκτενές φωτορεπορτάζ)
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας Χρήστου Παπουτσή, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Μέγαρο Μουσικής.

Παρά το γεγονός ότι οι καιροί είναι δεν βοηθούν, το Μέγαρο Μουσικής γέμισε από ψηφοφόρους και πολιτικούς φίλους του υποψήφιου βουλευτή. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον κ. Παπουτσή, ενώ στο τέλος της ομιλίας σηκώθηκε όρθιος φωνάζοντας: «Είσαι ο Μαραντόνα της πολιτικής, πάρτο πάνω σου αγόρι μου»!

Ο κ. Παπουτσής στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα, με κυβέρνηση ψύχραιμη, στιβαρή και αποτελεσματική» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για παιχνίδια εξουσίας».

Παράλληλα υποστήριξε ότι «μόνο μετά τις εκλογές και ανάλογα με τα αποτελέσματα, μπορεί να γίνει συζήτηση για πιθανά προοδευτικά σχήματα κυβερνητικής συνεργασίας».
 «Μου είναι αδιανόητο ορισμένοι δικοί μας να σπεύδουν να δηλώσουν προτίμηση σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό Σαμαρά που αρνείται κάθε μορφή συνεργασίας, ακόμα και με τα ομογάλακτα κόμματα της δεξιάς και απειλεί με εκλογές, ξεχνώντας τα αποτελέσματα της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας», είπε ο κ. Παπουτσής.

Ακόμη, τόνισε ότι δεν αποδέχεται αυτή τη «λογική της ηττοπάθειας» που, όπως είπε, θέλει να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε «δεκανίκι της δεξιάς».

Κάνοντας απολογισμό του έργου του κατά τη θητεία του ως υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Παπουτσής αναφέρθηκε και στο ζήτημα της «λαθρομετανάστευσης», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας, αν δεν λειτουργήσουν σωστά αφενός η επιτροπή ασύλου και, αφετέρου, τα κέντρα πρώτης υποδοχής μεταναστών.


Σχετικές φωτογραφίες:



omilia2222.jpgomilia111111.jpgomilia3333333.jpgomilia4444444.jpgomilia555555555.jpgomiiaaa77777.jpgomilia8888888888888.jpgomilia9999999999.jpgpapoutsis22222222222.jpgpapoutsis333333333.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: